More

  Latest Posts

  Alonso: Planurile anulate de McLaren în legătură cu IndyCar nu schimbă nimic pentru mine.

  Fernando Alonso spune că anuțul celor de la McLaren în legătură cu anularea planurilor Full-time în IndyCar pentru 2019 „nu a schimbat nimic pentru” el.

  Cel de două ori campion mondial Formula 1, va trebui să spună la revedere sportului la sfârșitul sezonului, dar acesta a întârziat anunțarea planurilor sale pentru 2019. Alonso va concura alături de Toyota în Campionatul Mondial de Anduranță 2018/19 la Sebring, Spa-Francorchamps și Le Mans, dar aceste trei curse sunt singurele la care acesta va participa cu siguranță până acum.

  Alonso ar vrea să revină la Indianapolis 500 pentru  a încerca să își completeze Coroana Triplă, CEO-ul McLaren Racing Zak Brown refuzând să elimine această posibilitate pentru anul viitor, dar spaniolul spune că retragerea echipei bazate în Woking de la un sezon întreg IndyCar nu va avea nici un impact asupra intențiilor sale.

  „Ați aflat că McLaren nu vor participa în IndyCar la anul, eu știam asta din August, deci ceea ce s-a spus nu va afecta planurile mele pentru viitor. Am fost acolo și am testat o mașina IndyCar în septembrie doar ca să văd cum se simt mașinile lor, dar nu a fost nici o agendă ascunsă, nici un alt plan pentru viitor. Nu a fost niciodată parte din planurile mele să particip la un sezon întreg IndyCar, deci anunțul nu schimbă nimic pentru mine.

  „Programul meu pentru anul viitor a fost clarificat de multe luni, dar trebuie să asamblăm toate lucrurile, să punem toate fațetele la locul lor, sunt multe companii și multe echipe implicate, dar când va fi gata vom face anunțul, dar un sezon întreg IndyCar nu a fost niciodată o opțiune.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss