Latest Posts

Alonso: Planurile anulate de McLaren în legătură cu IndyCar nu schimbă nimic pentru mine.

Vizualizări: 14015

Fernando Alonso spune că anuțul celor de la McLaren în legătură cu anularea planurilor Full-time în IndyCar pentru 2019 „nu a schimbat nimic pentru” el.

Cel de două ori campion mondial Formula 1, va trebui să spună la revedere sportului la sfârșitul sezonului, dar acesta a întârziat anunțarea planurilor sale pentru 2019. Alonso va concura alături de Toyota în Campionatul Mondial de Anduranță 2018/19 la Sebring, Spa-Francorchamps și Le Mans, dar aceste trei curse sunt singurele la care acesta va participa cu siguranță până acum.

Alonso ar vrea să revină la Indianapolis 500 pentru  a încerca să își completeze Coroana Triplă, CEO-ul McLaren Racing Zak Brown refuzând să elimine această posibilitate pentru anul viitor, dar spaniolul spune că retragerea echipei bazate în Woking de la un sezon întreg IndyCar nu va avea nici un impact asupra intențiilor sale.

„Ați aflat că McLaren nu vor participa în IndyCar la anul, eu știam asta din August, deci ceea ce s-a spus nu va afecta planurile mele pentru viitor. Am fost acolo și am testat o mașina IndyCar în septembrie doar ca să văd cum se simt mașinile lor, dar nu a fost nici o agendă ascunsă, nici un alt plan pentru viitor. Nu a fost niciodată parte din planurile mele să particip la un sezon întreg IndyCar, deci anunțul nu schimbă nimic pentru mine.

„Programul meu pentru anul viitor a fost clarificat de multe luni, dar trebuie să asamblăm toate lucrurile, să punem toate fațetele la locul lor, sunt multe companii și multe echipe implicate, dar când va fi gata vom face anunțul, dar un sezon întreg IndyCar nu a fost niciodată o opțiune.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss