More

  Latest Posts

  Alex Marquez a efectuat primul test cu LCR Honda

  La doar câteva zile distanță după lansarea oficială a echipei LCR Honda, Alex Marquez a efectuat primul test cu noua sa echipă. În Spania, în cadrul unui test privat, mezinul familiei Marquez a făcut primele tururi de pistă din 2021.

  Debutant anul trecut la clasa regină, MotoGP, Alex Marquez a avut un 2020 foarte eterogen. Dacă în prima parte a sezonului, tânărul pilot spaniol nu a reușit să se adapteze la motocicleta Repsol Honda de uzină, în a doua jumătate, Marquez a reușit să obțină două locuri secunde, fiind chiar aproape să-și treacă în palmares prima victorie din carieră.

  Cu toate că rezultatele sale s-au îmbunătățit substanțial, Repsol Honda a decis să-l înlocuiască pe Alex Marquez cu Pol Espargaro pentru 2021. Pentru cel mai mic dintre frații Marquez acest lucru nu a fost un impediment, el fiind imediat contactat de LCR Honda.

  Echipa lui Lucio Cecchinello a fost nevoită să renunțe la serviciile experimentatului Cal Crutchlow pentru a-și asigura o colaborare cu Alex Marquez. Spaniolul l-a impresionat profund pe Cecchinello, italianul afirmându-și în repetate rânduri interesul pentru serviciile lui Marquez încă de pe vremea când acesta concura la Moto2.

  Cu un palmares impresionant în scurta carieră, Alex Marquez are la activ două titluri mondiale, la clasa Moto3, în 2014 și la Moto2, în 2019. În ambele rânduri, în același sezon, fratele său mai mare, Marc, s-a încununat campion mondial al clasei regine, MotoGP.

  Pentru 2021, Alex Marquez va concura la LCR Honda alături de Takaaki Nakagami, una dintre revelațiile sezonului 2020. Noul sezon din campionatul mondial de motociclism viteză va debuta în aprilie, cu tradiționalul start oferit de cursele în nocturnă ale Marelui Premiu al Qatarului.

  Sursa: Facebook - Alex Marquez

  Photocredit: Facebook - Alex Marquez


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss