GP24 Media

LATEST POSTS

Alex Cascatău va începe sezonul 2020 cu un prim test în acest weekend la Zolder

Vizualizări: 20823

Alex Cascatău, va reveni la volanul unui model Norma M20FC în acest weekend, începând pregătirea dinaintea startului sezonului SuperCar Challenge alături de echipa BSRacing.

După o perioadă mai îndelungată decât de obicei între cele două sezoane, cauzată de pandemia globală de COVID-19, Alex Cascatău va reveni la volanul unei mașini de curse în acest weekend destinat testelor din pre-sezon din SuperCar Challenge. Campionatul olandez va reveni în viață cu modele GT, prototipuri CN și LMP3, prima rundă din sezonul 2020 fiind programată să demareze în luna August la Zolder.

Alex Cascatău va începe sezonul 2020 cu un prim test în acest weekend la Zolder

Aceasta va fi prima ocazie a lui Alex de a lua contact cu modelul Norma BSRacing, precum și cu noul său coechipier pentru 2020, veteranul luxemburghez Alain Berg. După ce a acumulat titluri de campion în Mitjet Germania și în Luxemburg în cursele Hillclimb, Berg a făcut trecerea în 2019 în SuperCar Challenge cu un Radical SR3. Pentru acest sezon, el și echipa sa au decis să facă mutarea la clasa de prototipuri CN, iar Alex li se alătură pe grila unei clase foarte competitivă și spectaculoasă.

Deși nou pentru echipă, el are acumulată o mulțime de experiență la Zolder, pilotând aici o varietate de modele precum SGL RAPX de la VGL Racing și BMW 320i E90 de la Van Der Horst Motorsport. Acestea fiind spuse, acesta va fi primul sezon complet al lui Alex la prototipuri și, ca întotdeauna, asta este infinit mai dificil decât pe simulator, loc unde Alex și-a petrecut din plin ultimele luni. Este în sfârșit momentul să revin pe circuit!

Alex Cascatău va începe sezonul 2020 cu un prim test în acest weekend la Zolder

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

2020 SuperCar Challenge Race calendar:

  •  7-9 August | Circuit Zolder – Zolder SuperPrix
  •  4-6 Septembrie | TT Circuit Assen – DTM
  •  25-27 Septembrie | TT Circuit Assen – Gamma Racing Day
  •  9-10 Octombrie | Circuit Zandvoort – Voorjaars Races
  •  30 Octombrie – 1 Noiembrie | TT Circuit Assen – Hankook Finale Races

Alex Cascatău va începe sezonul 2020 cu un prim test în acest weekend la Zolder

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Cosmin Milcu

Cosmin Milcu

Pasionat de mașini, anime și gaming. Optimist convins și mai mereu cu zâmbetul pe buze, iubește anduranța ca pe a doua mamă. Mare fan Porsche și probabil unul dintre puținii nebuni care să vadă integral o cursă de 24 de ore.

RELATED ARTICLES