More

  Latest Posts

  Alex Cascatău va începe sezonul 2020 cu un prim test în acest weekend la Zolder

  Alex Cascatău, va reveni la volanul unui model Norma M20FC în acest weekend, începând pregătirea dinaintea startului sezonului SuperCar Challenge alături de echipa BSRacing.

  După o perioadă mai îndelungată decât de obicei între cele două sezoane, cauzată de pandemia globală de COVID-19, Alex Cascatău va reveni la volanul unei mașini de curse în acest weekend destinat testelor din pre-sezon din SuperCar Challenge. Campionatul olandez va reveni în viață cu modele GT, prototipuri CN și LMP3, prima rundă din sezonul 2020 fiind programată să demareze în luna August la Zolder.

  Cascatau 2

  Aceasta va fi prima ocazie a lui Alex de a lua contact cu modelul Norma BSRacing, precum și cu noul său coechipier pentru 2020, veteranul luxemburghez Alain Berg. După ce a acumulat titluri de campion în Mitjet Germania și în Luxemburg în cursele Hillclimb, Berg a făcut trecerea în 2019 în SuperCar Challenge cu un Radical SR3. Pentru acest sezon, el și echipa sa au decis să facă mutarea la clasa de prototipuri CN, iar Alex li se alătură pe grila unei clase foarte competitivă și spectaculoasă.

  Deși nou pentru echipă, el are acumulată o mulțime de experiență la Zolder, pilotând aici o varietate de modele precum SGL RAPX de la VGL Racing și BMW 320i E90 de la Van Der Horst Motorsport. Acestea fiind spuse, acesta va fi primul sezon complet al lui Alex la prototipuri și, ca întotdeauna, asta este infinit mai dificil decât pe simulator, loc unde Alex și-a petrecut din plin ultimele luni. Este în sfârșit momentul să revin pe circuit!

  Cascatau 4

  2020 SuperCar Challenge Race calendar:

  •  7-9 August | Circuit Zolder – Zolder SuperPrix
  •  4-6 Septembrie | TT Circuit Assen – DTM
  •  25-27 Septembrie | TT Circuit Assen – Gamma Racing Day
  •  9-10 Octombrie | Circuit Zandvoort – Voorjaars Races
  •  30 Octombrie – 1 Noiembrie | TT Circuit Assen – Hankook Finale Races

  Cascatau 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss