More

  Latest Posts

  Aleix Espargaro stabilește referința în a doua zi de teste din Qatar

  Aleix Espargaro a fost cel mai rapid pilot în cea de-a doua zi de teste din Qatar. Spaniolul a surprins în mod plăcut prin ritmul etalat și a oprit cronometrul în 1:54.687, fiind cu peste două zecimi mai rapid decât orice alt pilot prezent pe pistă.

  Spaniolul a etalat superbul nou model Aprilia într-o manieră excepțională. Fiind singura echipă de uzină care a avut dezvoltarea la liber, Aprilia a venit cu noile aripioare aerodinamice inspirate din Formula 1. Aleix Espargaro nu a avut rival, iar Aprilia pare-se că va fi o echipă de urmărit în 2021.

  Stefan Bradl a continuat forma foarte bună de moment, prin clasarea pe locul secund. Germanul a fost constant în cele două zile de până acum și a fost din nou cel mai rapid pilot al celor de la Honda. Podiumul celei de-a doua zile din Qatar a fost completat de Joan Mir.

  Campionul mondial în exercițiu a avut o zi fără prea mari emoții. Topul primilor cinci clasați în testul din Qatar a fost completat de Jack Miller și Miguel Oliveira. Printre primii zece clasați i-am mai regăsit, în ordine, pe Johann Zarco, Franco Morbidelli, Alex Rins, Maverick Vinales și Alex Marquez.

  14 piloți au fost într-o secundă la testul de ieri. Nakagami, Binder, Bagnaia și Rossi au fost ceilalți piloți care au fost în aceeași secundă cu Espargaro. Marea deziluzie a zilei a fost Fabio Quartararo, francezul încheind abia pe locul 15, chiar în fața lui Cal Crutchlow,noul test rider al celor de la Yamaha.

  Pol Espargaro a fost o altă deziluzie a celei de-a doua zile a testelor din Qatar, el fiind încă nedumerit de felul în care se piloteaza motocicleta Honda. El a încheiat la peste o secundă în urma referinței stabilite de fratele său mai mare, fiind clasat abia pe locul al 17-lea.

  Jorge Martin a fost cel mai rapid dintre debutanți, clasându-se abia pe 18. În top 20, am regăsit alți doi italieni, în persoanele lui Lorenzo Savadori și Enea Bastianini, în timp ce, Luca Marini a fost ultimul clasat dintre piloții titulari la MotoGP, pe poziția a 24-a.

  Testele MotoGP din Qatar se vor încheia astăzi, cu a doua zi dedicată piloților titulari de la clasa regină.

  Sursa: MotoGP

  Photocredit: Now Moto


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss