GP24 Media

LATEST POSTS

Aleix Espargaro stabilește referința în a doua zi de teste din Qatar

Vizualizări: 9928

Aleix Espargaro a fost cel mai rapid pilot în cea de-a doua zi de teste din Qatar. Spaniolul a surprins în mod plăcut prin ritmul etalat și a oprit cronometrul în 1:54.687, fiind cu peste două zecimi mai rapid decât orice alt pilot prezent pe pistă.

Spaniolul a etalat superbul nou model Aprilia într-o manieră excepțională. Fiind singura echipă de uzină care a avut dezvoltarea la liber, Aprilia a venit cu noile aripioare aerodinamice inspirate din Formula 1. Aleix Espargaro nu a avut rival, iar Aprilia pare-se că va fi o echipă de urmărit în 2021.

Stefan Bradl a continuat forma foarte bună de moment, prin clasarea pe locul secund. Germanul a fost constant în cele două zile de până acum și a fost din nou cel mai rapid pilot al celor de la Honda. Podiumul celei de-a doua zile din Qatar a fost completat de Joan Mir.

Campionul mondial în exercițiu a avut o zi fără prea mari emoții. Topul primilor cinci clasați în testul din Qatar a fost completat de Jack Miller și Miguel Oliveira. Printre primii zece clasați i-am mai regăsit, în ordine, pe Johann Zarco, Franco Morbidelli, Alex Rins, Maverick Vinales și Alex Marquez.

14 piloți au fost într-o secundă la testul de ieri. Nakagami, Binder, Bagnaia și Rossi au fost ceilalți piloți care au fost în aceeași secundă cu Espargaro. Marea deziluzie a zilei a fost Fabio Quartararo, francezul încheind abia pe locul 15, chiar în fața lui Cal Crutchlow,noul test rider al celor de la Yamaha.

Pol Espargaro a fost o altă deziluzie a celei de-a doua zile a testelor din Qatar, el fiind încă nedumerit de felul în care se piloteaza motocicleta Honda. El a încheiat la peste o secundă în urma referinței stabilite de fratele său mai mare, fiind clasat abia pe locul al 17-lea.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Jorge Martin a fost cel mai rapid dintre debutanți, clasându-se abia pe 18. În top 20, am regăsit alți doi italieni, în persoanele lui Lorenzo Savadori și Enea Bastianini, în timp ce, Luca Marini a fost ultimul clasat dintre piloții titulari la MotoGP, pe poziția a 24-a.

Testele MotoGP din Qatar se vor încheia astăzi, cu a doua zi dedicată piloților titulari de la clasa regină.

Sursa: MotoGP
Photocredit: Now Moto
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES