Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Aleix Espargaro stabilește prima referință la clasa MotoGP în Qatar

  Clasa MotoGP a debutat cu un prim antrenament liber foarte antrenant în care schimbările de lider nu au lipsit. În cele din urmă, Aleix Espargaro a încheiat în frunte, arătând încă o dată că Aprilia a evoluat mult în intersezon.

  Cu un excelent tur de forță în ultimele momente ale sesiunii, Aleix Espargaro s-a ițit în fruntea ierarhiei din FP1. Alex Rins și Maverick Vinales au completat un top trei eminamente spaniol. Jorge Martin a strălucit și el din nou și a încheiat pe locul al patrulea, tânărul debutant spaniol impresionând din nou.

  Franco Morbidelli a fost înger și demon în FP1. Deși a condus o bună bucată din sesiunea de antrenamente, italianul a avut două probleme mecanice foarte serioase. Prin urmare, pilotul de la Petronas SRT Yamaha a fost nevoit să se mulțumească cu o clasare în top cinci.

  Danilo Petrucci a fost o sesiune solidă pentru Tech3 KTM. Italianul a fost multă vreme pe podiumul provizoriu al sesiunii, dar, în cele din urmă a fost nevoit să se mulțumească un locul al șaselea. Printre primii zece clasați, i-am mai regăsit, în ordine, pe Fabio Quartararo, Joan Mir, Stefan Bradl și Takaaki Nakagami.

  Prima sesiune din Qatar a avut un ecart foarte strâns între piloți, primii 15 clasați fiind clasați în sub o secundă, ultimii care au reușit acest lucru fiind Luca Marini, Pol Espargaro, Alex Marquez, Enea Bastianini și Miguel Oliveira.

  Imediat în spatele portughezului a sosit in corpore și Brad Binder, coechipierul său de la KTM realizând al 16-lea rezultat din FP1. Valentino Rossi a continuat evoluția dezolantă din primul weekend de cursă din Qatar și a sosit abia pe 17.

  În spatele său, Ducati a fost marea dezamăgire a sesiunii de antrenamente. Jack Miller s-a clasat pe 18, iar Francesco Bagnaia a sosit abia pe 20. Între cei doi piloți ai echipei din Bologna s-a intercalat Iker Lecuona. Ultimii doi clasați au fost Lorenzo Zarco și Johann Zarco, francezul fiind implicat într-o căzătură în debutul sesiunii.

  Un amănunt notabil a fost ecartul mic între piloții clasei MotoGP. Astfel, primii 15 clasați au sosit într-o secundă, în timp ce, întregul pluton de 22 de piloți a sosit în mai puțin de două secunde distanță.

  Acțiunea din Qatar de la categoria MotoGP va continua în această seară începând cu ora 20, atunci când este programat startul celui de-al doilea antrenament liber.

   

  Sursa: GP24

  Photocredit: MotoGP  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss