GP24 Media

LATEST POSTS

Adamo: Rezultatul de la Mexico a revitalizat sezonul

Vizualizări: 9790

Șeful Hyundai Motorsport, Andrea Adamo, a clarificat niște discuții după un sfârșit de săptămână problematic la Rally Guanajuato Mexico, în martie.

Producătorul coreean a ajuns la 21 de puncte distanță de Toyota Gazoo Racing la segmentul de pietriș, după probleme mecanice cu Hyundai i20, care au distrus evenimentul lui Thierry Neuville și al lui Dani Sordo. Șansele echipei de a-și asigura titlurile succesive au părut să se micșoreze, iar Adamo a găzduit o întâlnire sinceră și deschisă a doua zi după raliu, în care membrii echipei au fost încurajați să își exprime opiniile.

“În opinia mea, suntem campioni mondiali deoarece am avut posibilitatea, după Mexic, să facem un debrief corespunzător raliului duminică dimineață”, a spus Adamo. „A fost un debrief care a durat cinci ore bune. A fost momentul în care am înțeles că trebuie să începem să transformăm abordarea pe care o aveam până în acel moment și să punem pe masă toate lucrurile care, după părerea mea, nu funcționau poate înainte.”

„În acest moment au explodat și încercăm în mod clar modalitatea în care a trebuie să ne îmbunătățim în multe privințe. A fost un moment bun pentru că i-am văzut pentru prima dată, bineînțeles nu lucrăm împreună de mult timp, pe Thierry și Ott [Tänak] explicând clar ce aveau nevoie să fie mai bine la mașină. ”

Aproape șase luni mai târziu, o echipă revitalizată a ieșit din carantină pentru a lupta în ultimele patru runde și a păstra titlul cu cinci puncte la ACI Rally Monza din weekendul trecut.

„Am făcut o listă clară cu lucrurile pe care ar fi trebuit să le facem. Lucrurile pe care le-am avut de făcut erau acasă, în carantină, așa că am făcut un plan clar unde trebuia să ne îmbunătățim, în ce direcție, cât de puternic ”, a adăugat Adamo. „Chiar am vorbit clar unul cu celălalt, am pus clar pe masă unde a trebuit să ne îmbunătățim. Schimbul deschis de opinii, fără a ascunde nimic unul față de celălalt, ne-a ajutat să facem următorul pas care a adus primele rezultate în Estonia. ”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Adamo consideră că triumful titlului din acest an s-a reflectat mai mult în performanța  modelului i20 decât succesul din 2019.

„Îmi permit să spun că în ultimele cinci raliuri la care am participat după iulie / august, performanțele mașinii au fost mult mai bune”, a reflectat el.

Adamo: Rezultatul de la Mexico a revitalizat sezonul

„În 2019 nu am nicio problemă să spun că, după părerea mea, am câștigat titlul producătorilor deoarece în general mașina noastră a fost mai ușor de condus, cu respect pentru ceilalți, dar performanțele mașinii erau în urmă.”

„Aș spune că anul acesta am arătat mai clar că performanțele noastre, începând din Estonia, au fost îmbunătățite clar. Dacă eram în fruntea unui raliu, nu era pentru că cineva s-a retras, ci pentru că eram mai rapizi. ”

Sursa: World Rally Championship
Photocredit: World Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES