More

  Latest Posts

  Sophia Floersch și persoanele implicate în incident, relativ OK

  Sophia Floersch a suferit o fractură a coloanei vertebrale în accidentul său la Macau, cu alte patru persoane implicate în incident, de asemenea spitalizate cu leziuni.

  Astăzi, un accident îngrozitor la Macau a trimis lumea motorsportului în acel sentiment îngrozitor de neliniște și anxietate care vin cu orice incident major. După ceea ce a simțit pentru totdeauna, știrile au fost în cele din urmă filtrate prin faptul că cei implicați în incident au fost conștienți și în drum spre spital pentru examinare ulterioară.

  La fel ca și pe Floersch, pilotul Sho Tsuboi a fost prins în accident și doi fotografi și un arbitru au fost răniți ca urmare a faptului că mașina lui Floersch a rupt prin barieră și a lovit un podium de presă. Mai multe știri au fost dezvăluite acum despre starea lor și în timp ce este greu de a descrie oricare dintre ele ca o veste bună, pare să fie pozitivă în sensul că mulți se așteptau mult mai rău.

  Sophia a fost diagnosticată cu fracturi spinale (a căror severitate nu a fost dezvăluită) și va fi supusă unei intervenții chirurgicale mâine.

  Fotografii Chan Weng Wang și Minami au suferit o tăietură la ficat și o lovitură la cap, respectiv, cu arbitrul Chan Cha în susținerea mai multor leziuni, inclusiv o lacerare a feței, falca fracturată și o abraziune a peretelui abdomenului superior. Tsuboi, celălalt pilot implicat în accident, a suferit dureri de spate mai mici. În mod ciudat, el a confirmat, de asemenea, într-un tweet că casca lui a fost lovită în incident.

  Se pare că incidentul a avut loc atunci când Floersch a intrat în contact cu mașina lui Jehan Daruvala, care a încetinit ca răspuns la lumina galbenă a pavilionului, care a apărut pe fugă până la colțul Lisboa. Pilotul de la Prema, Guan Yu Zhou, a văzut că totul se desfășoară și a declarat pentru autosport că Sophia “nu a avut timp să reacționeze”.

  Toți cei implicați sunt ținuți în spital pentru observație și tratament, deși se crede că niciuna dintre leziuni nu pune viața în pericol, ceea ce reprezintă o ușurare imensă.

  Photocredit: Marele Premiu al Macau


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss