ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Mick Schumacher câștigă titlul European de Formula 3

  Mick Schumacher a câștigat campionatul european de Formula 3 după ce a terminat pe locul doi în spatele unui dominant Juri Vips în a doua cursa a finalei de serie de la Hockenheim.

  Schumacher a reușit să pună presiune asupra lui Vips, care a început cursa din poziția pole pentru primul trimestru al cursei, dar a pierdut o mare parte a timpului în cea de-a șaptea rundă a cursei de 21 de tururi și, după un nou lock-up la Mercedes Arena , a trebuit să-și concentreze atenția asupra gestionării avantajului său pe coechipierul echipei Prema Powerteam, Ralf Aron.

  Acest lucru a făcut pentru a-și revendica titlul, în timp ce rivalul Dan Ticktum a reușit o cursă bună după ce a început cursa de pe locul 15 pe grilă pentru a ocupa locul șapte la final.

  Masina de siguranță a apărut imediat după ce un incident din prima curbă sa încheiat cu Sacha Fenestraz în bariere, Julian Hanses în pietriș și Enaam Ahmed conducând încet spre carierele cu o anvelopă perforată.

  Pilotul echipei Motopark Vips a avut ca Schumacher să-și umple oglinzile pentru câteva tururi după repornire, înainte ca Schumacher să înceapă să renunțe.

  De atunci, Vips și-a extins treptat marja la mai mult de patru secunde, înainte de a termina 3,4 secunde de Schumacher, cu Aron al treilea.

  Un efort frenetic pentru a obține locul al treilea în prima etapă între Alex Palou și Robert Shwartzman a condus la intrarea lui Palou în interiorul rusului la Mercedes Arena cu fumarea anvelopei, iar oportunistul Aron – de la opt pe grilă – le-a retrogradat pe amândoi.

  Shwartzman și Jehan Daruvala au reușit să treacă pe Palou pentru al patrulea și al cincilea în primul tur după repornire, iar mai multe ture mai târziu, pilotul Carlin Daruvala a reușit să treacă mașina de la Shwartzman de la Prema la acul Spitzkehre.

  În timp ce Palou a coborât ordinea până la un al optulea în mașina lui Team Hitech GP, penalizatorul lui Fabio Scherer (din cauza incidentului său cu Ferdinand Habsburg în cursa 1) a crescut de la 12 la al șaselea și sa apropiat de Shwartzman când cursa a intrat etapele de închidere.

  Ticktum, odată ce a trecut pe Palou, a câștigat de asemenea pe Scherer, dar nu a avut timp suficient pentru a-și captura colegul de echipă Motopark pentru al șaselea loc.

  Marino Sato a reușit să conducă în top 10, dar a pierdut locul al nouălea la coechipierul său, Jonathan Aberdein (Team Motopark), când a alergat larg la Turnul 1 și a început să piardă locuri. Echipa lui Carlin Nikita Troitskiy a obținut punctul final după ce la pus pe Guan Yu Zhou în spatele lui.

  Marcus Armstrong, care a pierdut posibilitatea de a fi un concurent pentru titlul F3 din 2018 în cursa de dimineață, a intrat cu întârziere în turul de formare, a pornit de la pitlan și și-a croit drumul prin tailenders înainte de o coliziune cu Sophia Florsch a încheiat cursa .

  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss