More

  Latest Posts

  Mercedes Project ONE Hypercar

  Mercedes “Project ONE hipercar care este alimentat de un motor Mercedes F1 face ca mult zgomot să fie păstrat secret.

  Mercedes “încearcă să țină testele rutiere cu hipercar lor Project One un secret. Dar aceasta a fost o problemă după ce motorul de Formula 1 alimentând Proiectul One sa dovedit a face prea mult zgomot. După ce oamenii au venit să vadă ce se întâmplă, compania a luat pasul surpriză de a lansa imagini de testare a mașinii prin Twitter. Proiectul Mercedes ONE este așteptat să costă peste 3 milioane de euro atunci când este disponibil. Și va fi baza unei mașini Super GT pentru noul regulament de reglementare pentru 24 de ore. din Le Mans și Campionatul Mondial de Rezistență.

  Silver Arrow superstar Lewis Hamilton se află pe primul loc pe lista pentru primirea unuia dintre cele 275 de modele care vor fi construite.

  Masina legala a drumurilor va avea un motor hibrid V6 de 1.6 litri turbocompresor, cu aceleasi specificatii ca si motorul care a dus Hamilton la titlul mondial de 2015.

  În mașină se pot observa ventilări speciale pentru a preveni supraîncălzirea motorului, în timp ce acesta va fi limitat la 11.000 RPM – mașinile F1 ating până la 13.500 RPM.

  “Finalizarea cu succes a testelor dyno a fost urmată de instalarea sistemului de propulsie extrem de complex în primele prototipuri, care de atunci au fost uitate neobservate pe un teren de testare secret în Anglia”, potrivit unei declarații a unui purtător de cuvânt al Mercedes. “Se pare că este mai greu să testezi o mașină cu un motor @ F1 în secret decât ne-am gândit”. “Dar astăzi se dovedește a fi mai dificil să păstrăm confidențialitatea testării. Din cauza problemelor legate de păstrarea testării un secret, Mercedes AMG a decis să publice câteva imagini pe contul oficial Twitter.

  MB 4 MB 3 MB 2 MB 1

  Prototipurile camuflate ale modelului Mercedes-AMG Project ONE sunt încă conduse pe terenuri de test închise și pe piste de curse.

  “Cu toate acestea, din cauza sunetului lor caracteristic F1, sunt greu de păstrat secretul publicului”.

  Photocredit: Mercedes AMG


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss