Latest Posts

Mercedes Project ONE Hypercar

Vizualizări: 19951

Mercedes “Project ONE hipercar care este alimentat de un motor Mercedes F1 face ca mult zgomot să fie păstrat secret.

Mercedes “încearcă să țină testele rutiere cu hipercar lor Project One un secret. Dar aceasta a fost o problemă după ce motorul de Formula 1 alimentând Proiectul One sa dovedit a face prea mult zgomot. După ce oamenii au venit să vadă ce se întâmplă, compania a luat pasul surpriză de a lansa imagini de testare a mașinii prin Twitter. Proiectul Mercedes ONE este așteptat să costă peste 3 milioane de euro atunci când este disponibil. Și va fi baza unei mașini Super GT pentru noul regulament de reglementare pentru 24 de ore. din Le Mans și Campionatul Mondial de Rezistență.

Silver Arrow superstar Lewis Hamilton se află pe primul loc pe lista pentru primirea unuia dintre cele 275 de modele care vor fi construite.

Masina legala a drumurilor va avea un motor hibrid V6 de 1.6 litri turbocompresor, cu aceleasi specificatii ca si motorul care a dus Hamilton la titlul mondial de 2015.

În mașină se pot observa ventilări speciale pentru a preveni supraîncălzirea motorului, în timp ce acesta va fi limitat la 11.000 RPM – mașinile F1 ating până la 13.500 RPM.

“Finalizarea cu succes a testelor dyno a fost urmată de instalarea sistemului de propulsie extrem de complex în primele prototipuri, care de atunci au fost uitate neobservate pe un teren de testare secret în Anglia”, potrivit unei declarații a unui purtător de cuvânt al Mercedes. “Se pare că este mai greu să testezi o mașină cu un motor @ F1 în secret decât ne-am gândit”. “Dar astăzi se dovedește a fi mai dificil să păstrăm confidențialitatea testării. Din cauza problemelor legate de păstrarea testării un secret, Mercedes AMG a decis să publice câteva imagini pe contul oficial Twitter.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Mercedes Project ONE Hypercar Mercedes Project ONE Hypercar Mercedes Project ONE Hypercar Mercedes Project ONE Hypercar

Prototipurile camuflate ale modelului Mercedes-AMG Project ONE sunt încă conduse pe terenuri de test închise și pe piste de curse.

“Cu toate acestea, din cauza sunetului lor caracteristic F1, sunt greu de păstrat secretul publicului”.

Photocredit: Mercedes AMG

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss