GP24 Media

LATEST POSTS

Zvonul că Nico Rosberg a fost interzis pe viață în paddockul oricăriei viitoare curse F1, clarificat

Vizualizări: 17450

Campionul Mondial din 2016, Nico Rosberg, reporter actual  al Sky Sports F1 și RTL , a pierdut dreptul său la intrarea în paddockul Marelui Premiu al Chinei. Mulți au spus, de atunci, că neamțul a primit interdicție la toate cursele. Însă nu este adevărat.

Rapoartele sugerează faptul că Nico a dat acel FIA Paddock Pass către un operator video, care a fost prezent pe grila din China pentru a filma. Pe langă acel Pass, el are, de la Liberty Media, și un World Champion Pass.

Oficialii F1 au zis: „ Cât de repede se pot împrăștia zvonurile! Nico Rosberg nu și-a utilizat Paddock Pass-ul cum trebuie, și-a cerut scuze și îl va primi, din nou, la următoarea cursă la care va veni: MP al Principatului Monaco(23-24-25-26 mai). Nicio interdicție! ”

PHOTOCREDIT:  Daily Express

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES