Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Zece echipaje pornesc la Brașov într-un nou sezon al Swift Cup.

  Swift Cup pornește în acest weekend în al nouălea sezon de la debutul său în Campionatul Național de Raliuri, devenind de-a lungul anilor una dintre competițiile de referință ale raliurilor autohtone. Cu opt etape programate în 2021, cupa monomarcă a pregătit un calendar mai mult decât interesant pentru participanți, cu evenimente pe asfalt și macadam în majoritatea zonelor țării.

  Swift Cup

  La Tess Rally Brașov – powered by ProX se vor alinia la start un număr de 10 echipaje la bordul modelelor Swift Sport. Astfel, toți piloții și copiloții care și-au anunțat prezența în cupa monomarcă în 2021 își încep anul competițional la prima etapă, egalând recordul de participare din 2018 de la Raliul Iașului.

  Swift Cup

  Aflat la ediția cu numărul 50, Tess Rally Brașov programează opt probe speciale pe drumurile de asfalt din zona Făgăraș, lângă Brașov, dar și pe drumul către Cheia, județul Prahova. Competiția debutează astăzi cu două treceri pe probele „Făgăraș” și „Șoarș”, ca mai apoi echipajele să parcurgă urcarea dintre Brașov și Poiana Brașov la lumina farurilor suplimentare. Sâmbătă, piloții și copiloții se vor duela pe drumul Săcele – Cheia, dar și pe Power Stage – coborârea din Poiana Brașov spre reședința de județ.

  Swift Cup

  În sezonul 2021, Swift Cup va avea parte de dueluri strânse datorită echipajelor valoroase care se luptă pentru titlul cupei monomarcă. Rapizi, constanți, perseverenți și ambițioși, majoritatea participanților din acest an competițional și-au stabilit clar obiectivul, acela de a deveni campioni ai cupei. Cele zece echipaje care vor lua startul în Tess Rally Brașov 2021 sunt:

  • Bogdan Talașman și Andrei Mitrașcă
  • Radu Necula și Adrian Temeș
  • Cristi Sugár și Aurelian Hanea
  • Paul Popa și Teodor Gabriel Găină
  • David Tarța și Andrei Brezoszki
  • Bogdan Gheorghiu și Andrei Gheorghiu
  • Artur Luca și Iulian Gheorghe
  • Cristi Cotan și Dan Simota
  • Claudiu Albuț și Radu Ursu
  • Sergiu Dinulescu și Dumitru Gheorghe

  Swift Cup

  După efectuarea recunoașterilor traseului de concurs, cele zece echipaje au participat la shakedown-ul de lângă localitatea Crizbăv, acolo unde Bogdan Talașman și Andrei Mitrașcă s-au impus categoric. Vicecampionii din 2020 au stabilit timpul de referință al Swift Cup, fiind cu trei secunde mai rapizi decât echipajul Cristi Sugár și Aurelian Hanea. Bogdan și Andrei Gheorghiu au ocupat a treia treaptă a podiumului la testele oficiale, urmați de Radu Necula/Adrian Temeș, Cristi Cotan/Dan Simota și Paul Popa/Teodor Gabriel Găină.

  Swift Cup

  Ziua de joi a fost încheiată de startul festiv, programat pe scena din Piața Sfatului, în cadrul unic oferit de gazda raliului, orașul Brașov. Rând pe rând, echipajele din Swift Cup au luat cu entuziasm startul în sezonul 2021, mașinile de concurs fiind printre cele mai aplaudate datorită design-urilor care au atras atenția fanilor.

  Swift Cup

  În 2021, Swift Cup este susținută de partenerul principal Visma Software România, lider european în furnizarea de soluții software. Partenerii tehnici ai cupei sunt: Hankook Competition, Bucur Tuning, www.sparco-shop.ro, Protlum Suspension și Ferodo Racing prin Motorsport Europe. Partener media: RallyMax.ro.

  Mai multe știri despre Campionatul Național de Raliuri găsiți AICI.

  Sursa: Swift Cup / RallyMax.ro

  Photocredit: Swift Cup / RallyMax.ro


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss