Latest Posts

Zak Brown: trecerea la Mercedes Power pentru 2021 este ceea ce trebuie.

Vizualizări: 24687

Zak Brown spune că a fost o decizie logică să opteze pentru trecerea de la Renault la motoarele Mercedes-Benz pentru sezonul 2021 Formula 1, cu mișcarea făcută suficient de devreme pentru a le oferi cât mai mult timp posibil pentru a se adapta. Cu Formula 1 setată pentru una dintre cele mai mari revizuiri ale reglementărilor din 2021, McLaren a luat decizia de a părăsi Renault după sezonul 2020, după trei ani împreună pentru a face o întoarcere la Mercedes, cu care au fost anterior parteneri între 1995 și 2014.

McLaren a făcut o trecere la puterea Honda în 2015, dar alianța lor de trei ani a fost un dezastru, cu o mutare suplimentară la Renault venind în 2018. 2019 a înregistrat un salt mare în performanță, Carlos Sainz Jr. și Lando Norris ajutând echipa să termine al patrulea în Campionatul Constructorilor, cel mai bun rezultat al acestora în era turbo-hibridă.

Brown spune, că decizia timpurie de a se muta înapoi la Mercedes în 2021 le oferă posibilitatea de a-și proiecta noua mașină în jurul unității de alimentare Mercedes și speră că poate exista o oarecare exploatare a noilor reguli care vor vedea cu totul alt aspect autoturisme.

Toată lumea va fi în aceeași barcă, în sensul anului 2021 va fi o astfel de schimbare începând cu 2020, încât toată lumea va începe de la o foaie curată de hârtie, dar noi suntem pentru asta, a spus Zak Brown.

Zak Brown: trecerea la Mercedes Power pentru 2021 este ceea ce trebuie.

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Este unul dintre motivele pentru care am luat o decizie timpurie, să ne acordăm cât mai mult timp posibil. Cred că 2021 v-a fi interesant pentru Formula 1 și pentru fani, deoarece atunci când se v-a face o schimbare mare ca aceasta, cineva o v-a înțelege; cineva o v-a înșela. “Tendința este să converg în timp, dar sunt încântat pentru sezonul 2021, dar, de asemenea, încântat pentru 2020, desigur.”

Brown laudă Renault: „Au fost un partener fantastic”
În ciuda faptului că a ales să părăsească Renault, Brown și-a lăudat partenerii actuali ai motorului, considerând că au ajutat echipa să sară performanța în 2019. El a fost mulțumit de forma prezentată de echipa cu MCL34, care a inclus un podium surpriză în penultima cursă a sezonului în Brazilia pentru Sainz.

Primele trei clasate ale lui Sainz au fost primul rezultat pe podium pentru McLaren de la Marele Premiu al Australiei 2014, în timp ce punctele lor au înregistrat în 2019 de o sută patruzeci și cinci de puncte au fost semnificativ mai multe decât au obținut în oricare din cele patru campanii anterioare.

“Cred că a fost o realizare mare, având în vedere că, am fost în ultimii doi ani”, a spus Brown. „Cred că echipa a făcut o treabă excelentă, atât la fabrică, cât și la pista. Toată lumea contribuie. „Renault a jucat un rol important în noi, devenind din nou mai competitivi. A fost un partener fantastic. piloții fac o treabă foarte bună, aducând mașina acasă și în puncte dese, așa că, cu siguranță a fost o cursă de plăcere anul acesta, când mă uit înapoi la Abu Dhabi anul trecut.

Sursa: McLaren F1 / GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

McLaren F1 / GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)

Latest Posts

Don't Miss