Latest Posts

Zak Brown-“Ricciardo și Norris ar putea merge în Supercars”

Vizualizări: 15998

Zak Brown, CEO-ul Mclaren a spus că s-ar putea să vedem duo-ul Ricciardo/Norris și în Campionatul Australian de Turisme, mai exact la cursa Bathurst 1000.

Americanul a declarat pentru Supercars Sidetracked: “Eu cred că amândurora le va plăcea acest lucru. Totodată, mulți mă știu că sunt un pic mai diferit față de restul șefilor din F1 și îmi place să văd piloții noștri că merg la curse gen Le Mans, Daytona etc. Singura problemă ce stă la mijloc ar fi calendarul. Bathrust se intercalează cu GP-ul Japoniei de foarte mulți ani, de aceea uneori sunt în Australia, uneori în Japonia. Mi-ar plăcea ca acest lucru să se întâmple.”

Zak Brown deține o parte din echipa Walkinshaw Andretti United ce rulează în campionat cu Holden Commordore. Daniel Ricciardo a pilotat un Nissan din campionat într-un demonstrativ, iar Lando Norris în ultimele săptămâni, a participat în seria virtuală Supercars cu rezultate notabile și chiar el a zis că ar dori să încerce în realitate un model din Supercars.

Foto-Autosport.com

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss