More

  Latest Posts

  Zak Brown-“Ricciardo și Norris ar putea merge în Supercars”

  Zak Brown, CEO-ul Mclaren a spus că s-ar putea să vedem duo-ul Ricciardo/Norris și în Campionatul Australian de Turisme, mai exact la cursa Bathurst 1000.

  Americanul a declarat pentru Supercars Sidetracked: “Eu cred că amândurora le va plăcea acest lucru. Totodată, mulți mă știu că sunt un pic mai diferit față de restul șefilor din F1 și îmi place să văd piloții noștri că merg la curse gen Le Mans, Daytona etc. Singura problemă ce stă la mijloc ar fi calendarul. Bathrust se intercalează cu GP-ul Japoniei de foarte mulți ani, de aceea uneori sunt în Australia, uneori în Japonia. Mi-ar plăcea ca acest lucru să se întâmple.”

  Zak Brown deține o parte din echipa Walkinshaw Andretti United ce rulează în campionat cu Holden Commordore. Daniel Ricciardo a pilotat un Nissan din campionat într-un demonstrativ, iar Lando Norris în ultimele săptămâni, a participat în seria virtuală Supercars cu rezultate notabile și chiar el a zis că ar dori să încerce în realitate un model din Supercars.

  Foto-Autosport.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss