More

  Latest Posts

  Zak Brown pune presiune asupra lui Daniel Ricciardo „să arate ce poate face”

  Zak Brown îl îndeamnă pe Daniel Ricciardo “să arate ce poate face” după performanța sa slabă în timpul Marelui Premiu al Stiriei. În Marele Premiu al Franței, în weekendul anterior, a arătat cea mai bună performanță de la începutul sezonului său 2021 cu noua sa echipă McLaren F1. Mulți fani ai Formulei 1 se așteptau ca australianul să obțină rezultate similare la Red Bull Ring. Totuși, acest lucru nu s-a întâmplat, spre dezamăgirea fanilor.

  Nu numai că Ricciardo nu a reușit să intre în Q3 sâmbătă, dar nu a reușit să-și asigure puncte pentru McLaren F1 în cursă. El a ajuns acolo unde a început, văzând steagul în carouri într-un loc destul de neimpresionant pe locul 13, în ciuda DNF-urilor de la doi dintre piloții Top-10, Pierre Gasly și George Russell.

  Daniel Ricciardo

  Cu toate acestea, directorul echipei McLaren F1, Zak Brown, nu este prea îngrijorat de forma lui Ricciardo, întrucât el a scris un mesaj de stimulare a moralului pentru australianul slab performant pe social media. Care a fost mesajul șefului McLaren F1? Zak Brown a intrat pe Twitter pentru a-l susține pe Daniel după ce acesta din urmă a suportat încă o ieșire dură în acest sezon. El l-a îndemnat pe Daniel Ricciardo să-și arate adevăratul ritm în următorul weekend în Austria.

  „P5 și P13 ne oferă 10 puncte și ne continuă impulsul înainte. Bravo lui Lando Norris pentru o performanță bună. Nefericit pentru Daniel. Dar mai are o săptămână în Austria pentru a arăta ce poate face”, a scris Zak Brown pe profilul său de Twitter. Daniel Ricciardo a fost unul dintre puținii piloți care au făcut o primă etapă stint lungă. La un moment dat, pilotul McLaren F1 îl avea pe Carlos Sainz doar pentru companie pe pistă. Și, în timp ce ambii piloți s-au oprit pentru un nou set de anvelope, spaniolul a reintrat pe pistă pe locul 7.

  Între timp, Daniel Ricciardo a ajuns în P15, iar recuperarea de acolo părea destul de sumbră. Prin urmare, după toate eforturile disperate, Daniel a reușit să câștige doar câteva locuri, când a terminat cursa în P13, în spatele lui Sebastian Vettel.

  Daniel Ricciardo

  Presiune imensă pe Daniel Ricciardo.

  Se știe că Ricciardo a preferat întotdeauna să fie alfa într-o echipă de curse. După o fază dominantă cu Red Bull Racing, Daniel a continuat să fie primul pilot al Renault F1. Cu toate acestea, la McLaren F1, a găsit alături de el un Lando Norris în formă. Britanicul a fost de neoprit de la începutul acestui sezon.

  A reușit să termine în afara Top-5 o singură dată, deoarece încă se menține pe P4 în clasamentul Campionatului Piloților cu 86 de puncte marcate, aducându-l cu 12 puncte înaintea lui Valtteri Bottas. Între timp, celălalt pilot al McLaren, Daniel Ricciardo, nu a reușit încă să înscrie un top-5 cu McLaren. Mai mult, Marele Premiu al Stiriei a marcat a treia oară când Ricciardo a încheiat un weekend fără a înscrie niciun punct.

  Ulterior, decalajul dintre el și Norris în rezultatele campionatului a crescut până la 52 de puncte. Prin urmare, dacă tendința se menține, acest lucru ar putea prinde contur în cel mai prost sezon din F1 pentru Daniel Ricciardo. Deci, poate pilotul McLaren să pună capăt cumva la spectacolului de groază pe care campania sa din 2021 îl conturează?

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Twitter - Zak Brown

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss