More

  Latest Posts

  Zak Brown explică modul în care echipa s-a ocupat de temerile lui Sainz

  Pe la jumătatea sezonului din 2018, cariera lui Carlos Sainz, părea că este pe sfârșite, cu toate acestea, de nicăieri, a venit o surpriză din partea celor de la McLaren – i-au oferit spaniolului un contract. În ultimii doi ani, a arătat de ce este în stare și din acest motiv, a intrat în grațiile celor de la Ferrari. În 2021, îl vom vedea concurând alături de Charles Leclerc, pentru Scuderia de la Maranello.

  Nu doar talentul l-a adus în această conjunctură, ci și atmosfera din echipă, care l-a ajutat să progreseze. Zak Brown, s-a oferit să explice modul în care McLaren a influențat succesul lui Sainz, din ultimele două sezoane. El este convins că „atmosfera familială” a avut un rol decisiv. „Așa ne adaptăm fiecărei persoane. Cred că l-am ajutat pe Carlos să devină mai sigur pe sine.”

  Relația cu Lando Norris a fost un alt atu pentru spaniol. Chiar el a repetat în numeroase rânduri, faptul că s-au înțeles din prima secundă. Au devenit prieteni foarte buni, pe parcurs și împreună au ridicat echipa care a avut încredere în ei, de la început.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss