More

  Latest Posts

  Zak Brown crede că Max Verstappen și George Russell ar putea fi coechipieri la Mercedes din 2022

  Max Verstappen și George Russell sunt doi dintre cei mai talentați tineri piloți din Formula 1. Într-un interviu acordat pentru The Daily Mail, Zak Brown a afirmat că în 2022, cei doi ar putea fi coechipieri la Mercedes.

  Debutul sezonului a fost unul incandescent pentru Max Verstappen. După ce a ratat la mustață prima victorie a sezonului, pilotul olandez reapare în bursa zvonurilor privind o eventuală mutare la Mercedes pentru 2022. Ultimul nume care a discutat despre această posibilitate a fost Zak Brown.

  CEO-ul celor de la McLaren a discutat pe larg despre posibilitatea de a îi vedea anul viitor la Mercedes pe Max Verstappen și George Russell. Pentru moment, situația celor doi piloți este relativ stabilă, Russell fiind singurul căruia îi expiră contractul la finalul lui 2021.

  “Cred că Max și George vor concura pentru Mercedes începând cu 2022. Dacă mă întrebați pe mine, aceasta ar fi decizia cea mai bună a celor de la Mercedes pentru viitor. Pe de o parte, Max are experiența și tinerețea, în timp ce, George este și el încă foarte tânăr. Dacă aș fi la Mercedes, i-aș alege pe doi pentru următorii cinci ani.” a declarat Zak Brown pentru The Daily Mail.

  Actualmente, Mercedes mizează pe serviciile lui Lewis Hamilton și Valtteri Bottas. Cu toate acestea, contractele ambilor piloți ai echipei germane vor expira la finalul acestui sezon. De cealaltă parte, McLaren mizează pe serviciile lui Lando Norris și Daniel Ricciardo.

  Echipa lui Zak Brown a adunat 18 puncte după primul GP al sezonului, Marele Premiu al Bahrainului, și ocupă locul al treilea în clasamentul constructorilor. Următoarea întâlnire cu cei de la McLaren va avea loc weekendul viitor, între 16-18 aprilie, la Imola, în Italia.

  Mai multe știri din Formula 1, AICI!

   

   

  Sursa: The Daily Mail

  Photocredit: F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss