More

  Latest Posts

  Yuki Tsunoda și-a exprimat surprinderea față de reacțiile fanilor de după cursa din Bahrain

  Yuki Tsunoda a fost lăudat de aproape toată comunitatea implicată în mod direct în Formula 1. Evoluția japonezului a stârnit și un val de simpatie imens în rândul fanilor.

  Debutul magistral al lui Yuki Tsunoda din Bahrain a fost primit cu un val de simpatie enorm atât din partea oamenilor implicați direct în lumea motorsportului, cât și de numeroasa și inimoasa comunitate a fanilor Formulei 1. Japonezul a încheiat pe locul al nouălea după o evoluție aproape perfectă.

  Chiar și așa, pilotul japonez susține că weekendul din Bahrain putea fi mai bun. Chiar și așa, Tsunoda și-a exprimat surprinderea față de felul în care fanii Formulei 1 au reacționat după performanța acestuia din primul GP din carieră.

  “A fost interesant ce s-a întâmplat după Bahrain. Cred că am avut reacții mai mari de la fanii europeni decât de la fanii japonezi. Probabil că e o chestiune culturală, fanii japonezi trebuie să vadă mai multe performanțe bune pentru a fi realmente impresionați de mine.” a declarat Yuki Tsunoda într-un comunicat de presă remis de Alpha Tauri.

  “Nu mă așteptam să primesc o asemenea reacție pozitivă în Europa. A fost o surpriză, mai ales că evoluția mea din Bahrain nu a fost una perfectă și speram să închei mai sus. Sunt însă bucuros că am un sprijin numeros din partea fanilor. Nu simt o presiune din cauza asta, o iau ca pe ceva pozitiv și sper ca în acest weekend să îi încânt din nou cu performanțele mele.” a concluzionat tânărul debutant japonez.

  Având în vedere că etapa din Bahrain a fost prima cursă din 2021, Yuki Tsunoda ocupă locul al nouălea în clasamentul general, grație celor două puncte adjudecate în cursa de acum trei săptămâni. Cu Yuki Tsunoda ne vom revedea în acest weekend, cu primul GP european, la Imola, în Italia.

  Marele Premiu al Regiunii Emilia-Romagna va putea fi vizionat în România pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport 3.

  Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Alpha Tauri

  Photocredit: Alpha Tauri


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss