Latest Posts

Yuki Tsunoda și-a exprimat surprinderea față de reacțiile fanilor de după cursa din Bahrain

Vizualizări: 18454

Yuki Tsunoda a fost lăudat de aproape toată comunitatea implicată în mod direct în Formula 1. Evoluția japonezului a stârnit și un val de simpatie imens în rândul fanilor.

Debutul magistral al lui Yuki Tsunoda din Bahrain a fost primit cu un val de simpatie enorm atât din partea oamenilor implicați direct în lumea motorsportului, cât și de numeroasa și inimoasa comunitate a fanilor Formulei 1. Japonezul a încheiat pe locul al nouălea după o evoluție aproape perfectă.

Chiar și așa, pilotul japonez susține că weekendul din Bahrain putea fi mai bun. Chiar și așa, Tsunoda și-a exprimat surprinderea față de felul în care fanii Formulei 1 au reacționat după performanța acestuia din primul GP din carieră.

“A fost interesant ce s-a întâmplat după Bahrain. Cred că am avut reacții mai mari de la fanii europeni decât de la fanii japonezi. Probabil că e o chestiune culturală, fanii japonezi trebuie să vadă mai multe performanțe bune pentru a fi realmente impresionați de mine.” a declarat Yuki Tsunoda într-un comunicat de presă remis de Alpha Tauri.

“Nu mă așteptam să primesc o asemenea reacție pozitivă în Europa. A fost o surpriză, mai ales că evoluția mea din Bahrain nu a fost una perfectă și speram să închei mai sus. Sunt însă bucuros că am un sprijin numeros din partea fanilor. Nu simt o presiune din cauza asta, o iau ca pe ceva pozitiv și sper ca în acest weekend să îi încânt din nou cu performanțele mele.” a concluzionat tânărul debutant japonez.

Având în vedere că etapa din Bahrain a fost prima cursă din 2021, Yuki Tsunoda ocupă locul al nouălea în clasamentul general, grație celor două puncte adjudecate în cursa de acum trei săptămâni. Cu Yuki Tsunoda ne vom revedea în acest weekend, cu primul GP european, la Imola, în Italia.

Marele Premiu al Regiunii Emilia-Romagna va putea fi vizionat în România pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport 3.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: Alpha Tauri
Photocredit: Alpha Tauri
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Alpha Tauri

Latest Posts

Don't Miss