Latest Posts

Yuki Tsunoda se uită la Red Bull Racing

Vizualizări: 38445

Yuki Tsunoda se uită la Red Bull, Ricciardo se uită la ușa de ieșire din F1: În timp ce un pilot se gândește la o mutare în monopostul de top al Formulei 1, coechipierul său se află în fața ușii de ieșire.

A fost o performanță fantastică, binecunoscutul și influentul consultant în F1 Dr. Helmut Marko de la Red Bull Racing, a declarat pentru Servus TV. A fost acolo tot timpul și nu a făcut nicio greșeală. Primele cinci echipe sunt atât de puternice încât este o adevărată realizare dacă reușești să fii înaintea lor.

Tsunoda, Red Bull

El se referea la Yuki Tsunoda, care s-a calificat pe locul opt – cu un avans incredibil de zece poziții față de coechipierul său de la RB, Daniel Ricciardo, care se află într-o situație din ce în ce mai dificilă. Cu doar o zi mai devreme, Dr. Helmut Marko a recunoscut că atât Daniel Ricciardo, cât și Sergio Perez – ambii în vârstă de 34 de ani – devin prea bătrâni pentru a fi viitoarele vedete ale Red Bull Racing, echipa de top a companiei de băuturi energizante din Formula 1.

Să sperăm că mă vor lua în considerare, a declarat japonezul Yuki Tsunoda, în vârstă de 23 de ani, la Melbourne. Vreau să-mi arăt valoarea ca pilot, de asemenea pentru celelalte echipe. Vreau să arăt că sunt un adevărat luptător. În ceea ce-l privește pe fostul câștigător al cursei Daniel Ricciardo, însă, steaua sa pare să se stingă rapid – chiar și după ce Red Bull Racing i-a salvat cariera anul trecut, în urma despărțirii de echipa McLaren.

Cred că presiunea este din nou prea mare pentru el, a declarat fostul pilot de F1 Giedo van der Garde pentru Viaplay. „Cumva, nu mai poate face față”. Nu cred că va ajunge nici măcar până la finalul sezonului dacă va continua așa. Într-adevăr, australianul Daniel Ricciardo nu neagă faptul că a fost lăsat în umbră de Yuki Tsunoda la cursa de acasă din acest weekend. Pot să vă spun că nu aș fi putut să mă îmbunătățesc cu șapte zecimi, a spus el, referindu-se la diferența față de mașina soră ale echipei Racing Bulls.

Tsunoda, Red Bull

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Acest lucru nu este de bun augur pentru șansele lui Daniel Ricciardo de a rămâne chiar și în Formula 1 anul viitor, darămite să se întoarcă la Red Bull Racing pentru a fi noul coechipier al lui Max Verstappen. Cum va putea concura cu Max Verstappen dacă nu poate să se ridice deasupra lui Yuki Tsunoda în aceeași echipă? Se întreabă fostul pilot de Formula 1 David Brabham la postul australian de televiziune Nine.

Imediat, încrederea din tabăra Red Bull Racing în Daniel Ricciardo se va întoarce rapid împotriva lui. Întrebat dacă ar putea trece la o altă serie în cazul în care aventura sa în Formula 1 se va încheia din nou la sfârșitul anului – sau chiar mai devreme – Daniel Ricciardo a declarat că este interesat doar de categoria superioară a sporturilor cu motor. Știu sigur că este Formula 1 sau nimic, a spus Daniel Ricciardo. Dacă vorbim despre alte campionate, atunci deocamdată prefer să rămân doar un fan.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: GP24 Media
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor: TricouMania

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media

Latest Posts

Don't Miss