More

  Latest Posts

  Yamamoto: E păcat că Honda părăsește Formula 1

  Șeful Honda F1 (Masashi Yamamoto), spune că „este păcat” că producătorul japonez va părăsi sportul, la finalul acestui an. Deși se zvonește că dezvoltatorul nipon îi va ajuta pe cei de la Red Bull și în viitor, în ceea ce privește crearea motorului, Honda nu va mai fi implicată oficial în F1.

  „Este mare păcat că la finalul acestui an nu vom mai face parte din provocarea pe care o reprezintă F1”, a declarat Masashi Yamamoto. „Cu toate acestea, trebuie să fim pozitivi. Putem spune că mai avem un an în care să ne bucurăm de experiență. Am văzut în 2020 cât de mult au ridicat ștacheta, rivalii noștri.”

  Deși Mercedes a dominat în 2020, Honda a pregătit un motor nou care să îl ajute pe Verstappen, în lupta pentru titlu: „Lucrăm fără oprire, pentru a ne învinge rivalii în 2021. Cred 100% în puterea Honda și știu că Red Bull și AlphaTauri sunt dornice să se afirme.”

  Producătorul nipon nu scade nivelul, în ultimul an în F1: „Acum că noul an a început, programul nostru a luat amploare. În 2021 vrem să avem parte de și mai mult succes și vom continua să ne depășim limitele. De aceea, dorim să avem parte de sprijinul fanilor, până în ultimul moment.”

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss