Latest Posts

Yamamoto: E păcat că Honda părăsește Formula 1

Vizualizări: 15827

Șeful Honda F1 (Masashi Yamamoto), spune că „este păcat” că producătorul japonez va părăsi sportul, la finalul acestui an. Deși se zvonește că dezvoltatorul nipon îi va ajuta pe cei de la Red Bull și în viitor, în ceea ce privește crearea motorului, Honda nu va mai fi implicată oficial în F1.

„Este mare păcat că la finalul acestui an nu vom mai face parte din provocarea pe care o reprezintă F1”, a declarat Masashi Yamamoto. „Cu toate acestea, trebuie să fim pozitivi. Putem spune că mai avem un an în care să ne bucurăm de experiență. Am văzut în 2020 cât de mult au ridicat ștacheta, rivalii noștri.”

Deși Mercedes a dominat în 2020, Honda a pregătit un motor nou care să îl ajute pe Verstappen, în lupta pentru titlu: „Lucrăm fără oprire, pentru a ne învinge rivalii în 2021. Cred 100% în puterea Honda și știu că Red Bull și AlphaTauri sunt dornice să se afirme.”

Producătorul nipon nu scade nivelul, în ultimul an în F1: „Acum că noul an a început, programul nostru a luat amploare. În 2021 vrem să avem parte de și mai mult succes și vom continua să ne depășim limitele. De aceea, dorim să avem parte de sprijinul fanilor, până în ultimul moment.”

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship

Latest Posts

Don't Miss