More

  Latest Posts

  Yamaha și Viñales încheie acordul din 2021

  Yamaha și Viñales au decis de comun acord să se separe cu efect imediat.

  După GP-ul olandez, s-a anunțat că Yamaha și Maverick Viñales își vor încheia contractul de doi ani pentru 2021-2022 la sfârșitul actualului sezon MotoGP.

  În urma evenimentelor recente de la GP-ul din Stiria și după o analiză profundă a ambelor părți, s-a luat decizia de comun acord de a se separa cu efect imediat.

  Lin Jarvis (Yamaha Motor Racing Managing Director): „La Assen Yamaha și Viñales au anunțat deja decizia de comun acord de a reduce scurt programul lor inițial 2021-2022 și de a-l finaliza la sfârșitul anului 2021. S-au angajat atât pilotul, cât și echipa să continue până la sfârșitul sezonului curent, echipa garantându-i sprijinul deplin și pilotul depunând eforturile sale maxime pentru a putea finaliza proiectul „cu stil”.

  „Din păcate la GP-ul din Stiria, cursa nu a mers bine sau nu s-a terminat bine și, prin urmare, după o analiză profundă a ambelor părți, s-a luat decizia reciprocă că ar fi mai bine pentru ambele părți dacă vom încheia parteneriatul mai devreme. Separarea timpurie va elibera motociclistul să urmeze direcția sa viitoare aleasă și va permite, de asemenea, echipei să își concentreze eforturile pe cursele rămase din sezonul 2021 cu un motociclist înlocuitor – încă de stabilit.

  „Aș dori să-i exprim gratitudinea sinceră a Yamaha față de Maverick. Yamaha va continua să prețuiască amintirile bune și să aprecieze munca depusă de ambele părți în cei 4,5 ani petrecuți împreună care ne-au adus 8 victorii în cursă, 24 de podiumuri și două locuri pe locul trei în clasamentul general al pilotilor din 2017 și 2019. Îi dorim lui Maverick toate cele bune în demersurile sale viitoare. ”

  Maverick Viñales: „În urma deciziei noastre din Assen de a ne despărți cu un an mai devreme, s-a decis, de asemenea, să ne angajăm să finalizăm sezonul curent cu efort maxim de ambele părți. Cu toate acestea, la GP-ul din Stiria cursa nu a ieșit așa cum am sperat și, din păcate, nu s-a încheiat bine.

  „După o analiză aprofundată, ambele părți au convenit că cel mai bine ar fi să încheiem parteneriatul cu efect imediat. Sunt profund recunoscător Yamaha pentru marea oportunitate. De asemenea, sunt recunoscător pentru sprijinul pe care mi l-au oferit în acești 4,5 ani de curse și voi privi înapoi cu mândrie la rezultatele obținute împreună.

  „Voi avea întotdeauna un mare respect pentru Yamaha și le voi dori tot ce e mai bun”.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiţi AICI!

  Sursa: MotoGP

  Photocredit: MotoGP


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss