Latest Posts

Yamaha îl suspendă și retrage pe Viñales din GP-ul austriac

Vizualizări: 13565

Yamaha regretă să anunțe că intrarea lui Maverick Viñales la evenimentul austriac MotoGP din acest weekend a fost retrasă de echipa Monster Energy Yamaha MotoGP.

Absența urmează o suspendare a pilotului de către Yamaha din cauza funcționării neregulate şi inexplicabile a motocicletei de către pilot în timpul cursei Styria MotoGP de weekend-ul trecut.

Yamaha îl suspendă și retrage pe Viñales din GP-ul austriac

Decizia Yamaha urmează o analiză aprofundată a telemetriei și a datelor din ultimele zile.

Concluzia Yamaha este că acțiunile pilotului ar fi putut provoca daune semnificative motorului motocicletei sale YZR-M1, ceea ce ar fi putut cauza riscuri serioase pilotului însuși și ar putea reprezenta un pericol pentru toți ceilalți piloți din cursa MotoGP. Pilotul nu va fi înlocuit la GP-ul austriac.

Deciziile privind viitoarele curse vor fi luate după o analiză mai detaliată a situației și discuții suplimentare între Yamaha și pilot.

Mai multe ştiri despre Campionatul de MotoGP găsiţi AICI!

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: MotoGP
Photocredit: MotoGP
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

MotoGP

Latest Posts

Don't Miss