More

  Latest Posts

  Yamaha a fost „nevoită” să îl oprească pe Hamilton atunci când a testat motorul lor

  La aproape 5 luni de la Swap-ul dintre Lewis Hamilton și Valentino Rossi, șeful echipei Yamaha, Massimo Meregalli scoate la iveală niște informații interesante legate de acest eveniment.

  În decembrie 2019, Monster Energy, sponsorul oficial al lui Lewis Hamilton, dar și al echipei Yamaha a planificat un eveniment destul de unic. Mai exact pe circuitul Ricardo Tormo de la Valencia, Spania, Lewis Hamilton urma să meargă pe motocicleta celor de la Yamaha, iar Valentino Rossi urmă să piloteze monopostul Mercedes din sezonul 2017 al F1.

  Ei bine, Massimo Meregalli a spus câteva informații legate despre Hamilton care era foarte dornic sa încerce motocicleta: „Păi, era o zi frumoasă. Ei credeau că e doar un eveniment promoțional, dar nu a fost chiar așa. Vale a trebuit să facă destul de multe ture cu monopostul ca să se acomodeze. Lewis a venit la circuit foarte devreme și noi am fost nevoiți să îl oprim, deoarece vroia să urce pe motor la ora 9 dimineața, atunci când traseul este foarte rece. Atunci a trebuit să modificăm tot programul, deoarece Rossi a întârziat puțin, iar ei doreau ca Lewis să intre pe pistă cât mai repede, dar noi i-am spus că mai devreme de ora 11 nu se poate, mai ales în Decembrie la Valencia. Pierzând acele două ore, el a făcut tot posibilul să meargă cât mai mult.”

  Chiar dacă a avut parte de o ușoară ieșire în decor, șefii echipei au fost mulțumiți de parcursul său. Meregalli: „El a mai mers pe motor de 8 ori până să ajungă la motocicleta de MotoGP, așa că în opinia mea, ce a făcut nu l-a rănit. Atunci a fost clar că noi am încercat să pregătim motocicleta la cele mai bune standarde cu o mapare nouă și cu niște cauciucuri ce nu le foloseam în mod normal, deoarece regulamentul nu ne permitea asta. A bătut vântul, a fost frig, astfel condițiile nu au fost ideale, dar el s-a oprit abia atunci când i-am arătat steagul în carouri.”

  Foto-Motorsport.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss