Latest Posts

WSBK dezvăluie calendarul pentru 2020

Vizualizări: 14836

Campionatul Mondial de Superbike a prezentat în sfârșit calendarul 2020. Ultima cursă din acest an a fost deja acum o lună, așa că așteptăm cu nerăbdare programul pentru sezonul viitor. Din nou, calendarul are treisprezece weekenduri de cursă, care în sezonul trecut a constat în două curse principale și o cursă Super Pole.

Campionatul 2020 va începe în mod tradițional cu runda de deschidere a circuitului australian Philip Grand Prix Circuit pe 28 februarie. Spre deosebire de anii precedenți, ultima cursă nu va avea loc în Qatar, deoarece acel weekend a fost mutat la jumătatea lunii martie. În schimb, Argentina este fundalul pentru cursele finale. Campionatul Mondial Supersport și WorldSSP300 sunt de asemenea prezente, deși acesta este cazul competiției din urmă, cu excepția Australiei, Qatarului și Argentinei.

O nouă adăugare este cursa de la Motorsport Arena Oschersleben, Germania. Acest circuit nu este în totalitate necunoscut în WSBK, deoarece clasa de curse a fost deja acolo până în 2004. În 2016, campionatul a avut loc pentru ultima oară în Germania, apoi pe Lausitzring. O a treia cursă din Spania a fost acum adăugată în calendar la cunoscutul Circuit de Barcelona-Catalunya, care este vizitat și de MotoGP și Formula 1. Pe de altă parte, Laguna Seca și Buriram au dispărut din listă.

Pe lângă weekendurile cursei, FIM a anunțat și datele pentru primele zile de testare. Înainte de rundele de deschidere pe Insula Philip, WSBK și, de asemenea, WorldSSP vor începe să lucreze la noile motoare pe 24 și 25 februarie.

Sursa: GP24 Author, Adrian Gros
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Adrian Gros

Latest Posts

Don't Miss