GP24 Media

LATEST POSTS

WSBK dezvăluie calendarul pentru 2020

Vizualizări: 13718

Campionatul Mondial de Superbike a prezentat în sfârșit calendarul 2020. Ultima cursă din acest an a fost deja acum o lună, așa că așteptăm cu nerăbdare programul pentru sezonul viitor. Din nou, calendarul are treisprezece weekenduri de cursă, care în sezonul trecut a constat în două curse principale și o cursă Super Pole.

Campionatul 2020 va începe în mod tradițional cu runda de deschidere a circuitului australian Philip Grand Prix Circuit pe 28 februarie. Spre deosebire de anii precedenți, ultima cursă nu va avea loc în Qatar, deoarece acel weekend a fost mutat la jumătatea lunii martie. În schimb, Argentina este fundalul pentru cursele finale. Campionatul Mondial Supersport și WorldSSP300 sunt de asemenea prezente, deși acesta este cazul competiției din urmă, cu excepția Australiei, Qatarului și Argentinei.

O nouă adăugare este cursa de la Motorsport Arena Oschersleben, Germania. Acest circuit nu este în totalitate necunoscut în WSBK, deoarece clasa de curse a fost deja acolo până în 2004. În 2016, campionatul a avut loc pentru ultima oară în Germania, apoi pe Lausitzring. O a treia cursă din Spania a fost acum adăugată în calendar la cunoscutul Circuit de Barcelona-Catalunya, care este vizitat și de MotoGP și Formula 1. Pe de altă parte, Laguna Seca și Buriram au dispărut din listă.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Pe lângă weekendurile cursei, FIM a anunțat și datele pentru primele zile de testare. Înainte de rundele de deschidere pe Insula Philip, WSBK și, de asemenea, WorldSSP vor începe să lucreze la noile motoare pe 24 și 25 februarie.

Sursa: GP24 Author, Adrian Gros
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES