More

  Latest Posts

  WSBK dezvăluie calendarul pentru 2020

  Campionatul Mondial de Superbike a prezentat în sfârșit calendarul 2020. Ultima cursă din acest an a fost deja acum o lună, așa că așteptăm cu nerăbdare programul pentru sezonul viitor. Din nou, calendarul are treisprezece weekenduri de cursă, care în sezonul trecut a constat în două curse principale și o cursă Super Pole.

  Campionatul 2020 va începe în mod tradițional cu runda de deschidere a circuitului australian Philip Grand Prix Circuit pe 28 februarie. Spre deosebire de anii precedenți, ultima cursă nu va avea loc în Qatar, deoarece acel weekend a fost mutat la jumătatea lunii martie. În schimb, Argentina este fundalul pentru cursele finale. Campionatul Mondial Supersport și WorldSSP300 sunt de asemenea prezente, deși acesta este cazul competiției din urmă, cu excepția Australiei, Qatarului și Argentinei.

  O nouă adăugare este cursa de la Motorsport Arena Oschersleben, Germania. Acest circuit nu este în totalitate necunoscut în WSBK, deoarece clasa de curse a fost deja acolo până în 2004. În 2016, campionatul a avut loc pentru ultima oară în Germania, apoi pe Lausitzring. O a treia cursă din Spania a fost acum adăugată în calendar la cunoscutul Circuit de Barcelona-Catalunya, care este vizitat și de MotoGP și Formula 1. Pe de altă parte, Laguna Seca și Buriram au dispărut din listă.

  Pe lângă weekendurile cursei, FIM a anunțat și datele pentru primele zile de testare. Înainte de rundele de deschidere pe Insula Philip, WSBK și, de asemenea, WorldSSP vor începe să lucreze la noile motoare pe 24 și 25 februarie.

  Sursa: GP24 Author, Adrian Gros

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss