More

  Latest Posts

  WRX: Marcus Grönholm va participa la All-Star „Magic Weekend”

  „Weekendul magic” All-Star, care va avea loc în perioada 2-5 iulie la Höljes, Suedia, în această vară, promite câțiva piloți de calibru mare, cel mai recent confirmându-se ca pilot al Campionatului Mondial de Rallycross FIA și fiul fostului Campion Mondial de Raliu, Marcus Grönholm. Niclas Grönholm, în vârstă de 24 de ani, din Finlanda va participa cu un Hyundai i20 de la echipa GRX Taneco Team, care a dovedit că în sezonul trecut în World RX a fost una dintre mașinile de bătut.

  Niclas a câștigat două dintre etapele în sezonul trecut în World RX și s-a plasat pe locul patru în campionat, în ciuda faptului că a ratat două etape din cauza unei operații de apendicită. El a revenit la World RX din Norvegia și, la revenirea sa, a luat prima sa victorie din World RX, după decizia arbitrilor de a elimina victoria lui Anton Marklund după cursă din cauza unei încălcări tehnice.

  WRX2 3

  Niclas așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă în Hyundai i20; „Va fi minunat să începem curse și raliuri din nou după o pauză la nivel mondial cauzată de virusul corona!” „A fost o pauză lungă pentru lumea sportului și personal m-am simțit separat de Hyundai de prea mult timp, dar asta este în spatele nostru și acum aștept cu nerăbdare să ies pe pistă și să mă confrunt cu multe dintre prieteni miei din cursele din nou”.

  „Mă aștept ca competiția să fie foarte grea la Höljes, așa că va fi o șansă mare pentru noi să ne pregătim pentru viitorul sezon World RX și să testăm mașina noastră actualizată”. Niclas este unul dintre numeroșii piloți de top care intră în All-Star „Magic Weekend”. Listele oficiale de intrare pentru RallyX Nordic și celelalte clase vor fi publicate în curând.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss