Latest Posts

WRX: Marcus Grönholm va participa la All-Star „Magic Weekend”

Vizualizări: 26905

„Weekendul magic” All-Star, care va avea loc în perioada 2-5 iulie la Höljes, Suedia, în această vară, promite câțiva piloți de calibru mare, cel mai recent confirmându-se ca pilot al Campionatului Mondial de Rallycross FIA și fiul fostului Campion Mondial de Raliu, Marcus Grönholm. Niclas Grönholm, în vârstă de 24 de ani, din Finlanda va participa cu un Hyundai i20 de la echipa GRX Taneco Team, care a dovedit că în sezonul trecut în World RX a fost una dintre mașinile de bătut.

Niclas a câștigat două dintre etapele în sezonul trecut în World RX și s-a plasat pe locul patru în campionat, în ciuda faptului că a ratat două etape din cauza unei operații de apendicită. El a revenit la World RX din Norvegia și, la revenirea sa, a luat prima sa victorie din World RX, după decizia arbitrilor de a elimina victoria lui Anton Marklund după cursă din cauza unei încălcări tehnice.

WRX: Marcus Grönholm va participa la All-Star „Magic Weekend”

Niclas așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă în Hyundai i20; „Va fi minunat să începem curse și raliuri din nou după o pauză la nivel mondial cauzată de virusul corona!” „A fost o pauză lungă pentru lumea sportului și personal m-am simțit separat de Hyundai de prea mult timp, dar asta este în spatele nostru și acum aștept cu nerăbdare să ies pe pistă și să mă confrunt cu multe dintre prieteni miei din cursele din nou”.

„Mă aștept ca competiția să fie foarte grea la Höljes, așa că va fi o șansă mare pentru noi să ne pregătim pentru viitorul sezon World RX și să testăm mașina noastră actualizată”. Niclas este unul dintre numeroșii piloți de top care intră în All-Star „Magic Weekend”. Listele oficiale de intrare pentru RallyX Nordic și celelalte clase vor fi publicate în curând.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss