More

  Latest Posts

  WRC: Tänak face teste cu Hyundai I20 R5 în Estonia.

  Piloții Campionatului Mondial de Rally FIA au avut o primăvară liniștită, deoarece competiția WRC din Mexic a fost anulată înainte de ultima zi. Era la mijlocul lunii martie, iar apoi pandemia a lovit lumea cu forță deplină, determinând mai multe țări să își închidă granițele, ceea ce a determinat seria WRC să anuleze Rally Mexico pentru a aduce acasă fanii și echipele.

  De atunci, Rally Argentina nu a mai putut fi organizat și nici Rallye de Portugalia care ar fi trebuit să fie găzduit în acest weekend. Nici viitorul Rally Italia Sardegna sau Safari Rally nu vor rula; chiar acum „vacanța” pare să fie continuă până la începutul lunii august, când este planificat Rally Finlanda. Dar dacă runda finlandeză poate fi găzduită cu adevărat, există o mare îndoială, caz în care va fi mai multă vacanță pentru piloți încă o lună sau două.

  Piloții au păstrat un profil scăzut și în multe țări care au fost izolate complet sau parțial. Pregătirea fizică a continuat, dar au fost acțiuni foarte puține în mașini, deoarece WRC a introdus interdicția testelor pentru mașinile WRC până la sfârșitul lunii mai.

  WRC Car

  Însă cel care a condus săptămâna aceasta este Campionul Mondial Ott Tänak, însă nu este o mașină WRC. Hyundai Motorsport a fost în Estonia cu un Hyundai i20 R5 și a testat la viteză maximă pe șoselele de macadam din Estonia în i20 R5 pe care Ole Christian Veiby a condus-o la Rally Mexico.

  Dezvoltarea R5 rulează pentru Hyundai, iar la începutul anului a lansat o versiune actualizată. O mașină nouă este destinată să fie lansată pe parcursul anului, pe baza noii versiuni Hyundai i20.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss