Latest Posts

WRC: Rundele din Japonia și Nouă Zeelanda sunt în pericol de anulare

Vizualizări: 18858

Alte două etape din Campionatul Mondial de Raliuri se află în pericol de anulare.

Este vorba despre revenirile în campionat: Japonia și Noua Zeelandă. Aceste două curse se pot anula din cauza pandemiei, dar și din punct de vedere logistic și evident costuri.

Totodată, în aceste două țări, momentan nu se poate intra din alte state, deoarece restricțiile privind călătoriile sunt încă în picioare.

Astfel, dacă și aceste două curse se anulează, este posibil ca sezonul 2020 să continue doar în Europa, dar și aici sunt semne de întrebare.

Japonia revine în campionat după o pauză de 10 ani, anul acesta urmând să se desfășoare pe asfalt, față de macadam. Noua Zeelandă se întoarce în WRC după 8 ani.

Până în acest moment, etapele din Portugalia și Italia sunt anulate, iar Kenya este amânată pentru 2021. Teoretic, sezonul ar trebui să se reia în Finlanda, dar nu se știe nimic legat despre asta.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss