GP24 Media

LATEST POSTS

WRC: Raliurile din Noua Zeelandă și Japonia ar putea fi anulate ca urmare a pandemiei

Vizualizări: 32056

Rundele Campionatului Mondial de Raliuri din Noua Zeelandă și Japonia sunt axate din programul 2020, datorită obstacolelor economice și logistice. Sezonul 2020 WRC a rămas extins din martie din cauza pandemiei corona virusului, cu doar trei dintre cele 13 runde inițiale finalizate până acum. 

Se fac eforturi pentru ca seria să fie în curs de desfășurare în lunile următoare, însă se preconizează că mai multe evenimente vor fi șterse din program, ceea ce va conduce la un campionat în mare parte din Europa. Raliul Portugaliei a fost anulat oficial la sfârșitul lunii aprilie, în timp ce Raliul Safari din Kenya a fost amânat până în 2021 săptămâna trecută, scăzând numărul total de evenimente la 11.

S-a arătat că cele două runde de zbor din Noua Zeelandă și Japonia sunt, de asemenea, puțin probabil să se desfășoare, WRC fiind setat să bifeze atât evenimentele din motive de costuri, cât și de logistică.

WRC: Raliurile din Noua Zeelandă și Japonia ar putea fi anulate ca urmare a pandemiei

Noua Zeelandă trebuia să găzduiască primul său eveniment WRC din 2012 în perioada 3-6 septembrie, dar se înțelege că echipele nu doresc să călătorească în țară în timpul pandemiei, având în vedere locația îndepărtată a țării insulare în Oceanul Pacific.

Cazul este similar pentru Raliul Japoniei, un alt eveniment WRC care se întoarce anual, în cazul în care costurile de călătorie pot cauza o povară financiară semnificativă pentru echipe, în timp ce producătorii suferă de efectele economice ale COVID-19.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

WRC efectuează un studiu de fezabilitate privind dacă Rally Noua Zeelandă poate merge înainte, care va fi finalizat până la sfârșitul lunii mai, dar nu a fost stabilită o dată pentru a lua o decizie cu privire la evenimentul din Japonia care trebuia să închidă sezonul 2020 la sfârșitul noiembrie.

În afară de Rally Noua Zeelandă și Rally Japonia, WRC este de asemenea așteptat să amâne etapa finlandeză a campionatului până în septembrie sau octombrie, amânând reluarea sezonului și mai departe.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES