Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  WRC: Raliurile din Noua Zeelandă și Japonia ar putea fi anulate ca urmare a pandemiei

  Rundele Campionatului Mondial de Raliuri din Noua Zeelandă și Japonia sunt axate din programul 2020, datorită obstacolelor economice și logistice. Sezonul 2020 WRC a rămas extins din martie din cauza pandemiei corona virusului, cu doar trei dintre cele 13 runde inițiale finalizate până acum. 

  Se fac eforturi pentru ca seria să fie în curs de desfășurare în lunile următoare, însă se preconizează că mai multe evenimente vor fi șterse din program, ceea ce va conduce la un campionat în mare parte din Europa. Raliul Portugaliei a fost anulat oficial la sfârșitul lunii aprilie, în timp ce Raliul Safari din Kenya a fost amânat până în 2021 săptămâna trecută, scăzând numărul total de evenimente la 11.

  S-a arătat că cele două runde de zbor din Noua Zeelandă și Japonia sunt, de asemenea, puțin probabil să se desfășoare, WRC fiind setat să bifeze atât evenimentele din motive de costuri, cât și de logistică.

  Noua Zeelandă trebuia să găzduiască primul său eveniment WRC din 2012 în perioada 3-6 septembrie, dar se înțelege că echipele nu doresc să călătorească în țară în timpul pandemiei, având în vedere locația îndepărtată a țării insulare în Oceanul Pacific.

  Cazul este similar pentru Raliul Japoniei, un alt eveniment WRC care se întoarce anual, în cazul în care costurile de călătorie pot cauza o povară financiară semnificativă pentru echipe, în timp ce producătorii suferă de efectele economice ale COVID-19.

  WRC efectuează un studiu de fezabilitate privind dacă Rally Noua Zeelandă poate merge înainte, care va fi finalizat până la sfârșitul lunii mai, dar nu a fost stabilită o dată pentru a lua o decizie cu privire la evenimentul din Japonia care trebuia să închidă sezonul 2020 la sfârșitul noiembrie.

  În afară de Rally Noua Zeelandă și Rally Japonia, WRC este de asemenea așteptat să amâne etapa finlandeză a campionatului până în septembrie sau octombrie, amânând reluarea sezonului și mai departe.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss