GP24 Media

LATEST POSTS

WRC Portugalia a fost anulat din cauza COVID-19

Vizualizări: 15488

Din cauza coronavirusului, etapa cu numărul 5 din sezonul 2020 a Campionatului Mondial de Raliuri, Raliul Portugaliei este anulată.

Desi inițial fusese amânată și urma să fie reprogramată, autoritățile împreună cu organizatorii au decis să anuleze ediția din acest an a raliului.

Exista un zvon cum ca această etapă sa fie mutată în Octombrie între rundele din Germania și Țara Galilor, dar acest zvon a fost dezmințit de către organizatori.

Acțiunea din WRC se poate relua chiar în Kenya la Safari Rally in weekendul 16-19 Iulie. Până acum, rundele din Argentina și Portugalia au fost anulate, iar etapa din Italia este amânată, dar sunt șanse mari ca și aceasta să se anuleze.

Sursa: Motorsport.com
Photocredit: Facebook-WRC Portugal
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES