Latest Posts

WRC Portugalia a fost anulat din cauza COVID-19

Vizualizări: 16106

Din cauza coronavirusului, etapa cu numărul 5 din sezonul 2020 a Campionatului Mondial de Raliuri, Raliul Portugaliei este anulată.

Desi inițial fusese amânată și urma să fie reprogramată, autoritățile împreună cu organizatorii au decis să anuleze ediția din acest an a raliului.

Exista un zvon cum ca această etapă sa fie mutată în Octombrie între rundele din Germania și Țara Galilor, dar acest zvon a fost dezmințit de către organizatori.

Acțiunea din WRC se poate relua chiar în Kenya la Safari Rally in weekendul 16-19 Iulie. Până acum, rundele din Argentina și Portugalia au fost anulate, iar etapa din Italia este amânată, dar sunt șanse mari ca și aceasta să se anuleze.

Sursa: Motorsport.com
Photocredit: Facebook-WRC Portugal
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport.com

Latest Posts

Don't Miss