More

  Latest Posts

  WRC: Loeb la Hyundai în sezonul 2019

  Alsacianul Sebastien Loeb, de 9 ori campion mondial, va concura în sezonul 2019 al Campionatului Mondial de Raliuri cu Hyundai. Acesta va avea un program de doar 6 etape, prima sa cursă cu modelul i20 WRC va fi Raliul Monte Carlo, în perioada 24-27 ianuarie 2019.

  Pentru Loeb va fi prima sa experiență la o echipă din afara Franței, el mai toată cariera sa concurând alături de Citroen și Peugeot. Contractul său la echipa coreeană va fi pe două sezoane.

  Francezul va începe anul 2019 devreme, el urmează să concureze alături de Daniel Elena la Raliul Dakar, cursă ce va începe la începutul lunii ianuarie, cei doi participând pe un Peugeot 3008 DKR privat.

   

  Foto-Facebook-Sebastien Loeb

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss