Latest Posts

World SBK Bautista de neoprit în continuare în Tailanda

Vizualizări: 23760

Alvaro Bautista își continuă forma și startul perfect din campionatul World Superbike 2019. Pilotul Spaniol a reușit o a doua triplă de victorii consecutivă, de data aceasta în Tailanda la Circuitul Internațional Chang din Buriram.

Rezultate complete din a doua cursă World SBK din Tailanda aici.

Pilotul Aruba.it Racing Ducati și-a menținut recordul de 100% la capitolul victorii, pe care l-a început la debutul său World Superbike la Phillip Island de anul acesta. Rivalii săi nu au avut nici o șansă să îl atace pentru că Bautista s-a detașat de restul plutonului încă de la startul său din Pole Position, situația neschimbându-se până la linia de sosire.

Jonathan Rea s-a bucurat de compania lui Alex Lowes pentru marea majoritate a cursei, cei doi luptând din greu pentru poziția a doua cu Bautista trecând linia de sosire la mai bine de 10 secunde înaintea lor. Pilotul Pata Yamaha completând până la urmă un podum identic cu cel din prima cursă și din cursa sprint.

Michael van der Mark a trebuit să se mulțumească cu locul patru, dar, a câștigat duelul disputat de-a lungul cursei cu pilotul Kawasaki, Leon Haslam și cu pilotul GRT Yamaha, Marco Melandri. Celălalt pilot Aruba.it Chaz Davies a fost implicat și el în intensa luptă cu van der Mark, Haslam și Melandri, dar, o problemă de ordin tehnic l-a forțat să se retragă în turul 8.

Sandro Cortese a avut o cursă solidă pentru GRT Yamaha terminând pe șapte în fața lui Ruben Rinaldi pentru Barni Ducati.

Foto-credit: World Superbike Championship Aruba.it Ducati

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss