More

  Latest Posts

  World SBK Bautista de neoprit în continuare în Tailanda

  Alvaro Bautista își continuă forma și startul perfect din campionatul World Superbike 2019. Pilotul Spaniol a reușit o a doua triplă de victorii consecutivă, de data aceasta în Tailanda la Circuitul Internațional Chang din Buriram.

  Rezultate complete din a doua cursă World SBK din Tailanda aici.

  Pilotul Aruba.it Racing Ducati și-a menținut recordul de 100% la capitolul victorii, pe care l-a început la debutul său World Superbike la Phillip Island de anul acesta. Rivalii săi nu au avut nici o șansă să îl atace pentru că Bautista s-a detașat de restul plutonului încă de la startul său din Pole Position, situația neschimbându-se până la linia de sosire.

  Jonathan Rea s-a bucurat de compania lui Alex Lowes pentru marea majoritate a cursei, cei doi luptând din greu pentru poziția a doua cu Bautista trecând linia de sosire la mai bine de 10 secunde înaintea lor. Pilotul Pata Yamaha completând până la urmă un podum identic cu cel din prima cursă și din cursa sprint.

  Michael van der Mark a trebuit să se mulțumească cu locul patru, dar, a câștigat duelul disputat de-a lungul cursei cu pilotul Kawasaki, Leon Haslam și cu pilotul GRT Yamaha, Marco Melandri. Celălalt pilot Aruba.it Chaz Davies a fost implicat și el în intensa luptă cu van der Mark, Haslam și Melandri, dar, o problemă de ordin tehnic l-a forțat să se retragă în turul 8.

  Sandro Cortese a avut o cursă solidă pentru GRT Yamaha terminând pe șapte în fața lui Ruben Rinaldi pentru Barni Ducati.

  Foto-credit: World Superbike Championship Aruba.it Ducati


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss