GP24 Media

LATEST POSTS

World RX: Trecerea la mașini electrice se va face în 2022

Vizualizări: 22318

FIA împreună cu conducerea Campionatului Mondial de Rallycross au decis ca trecerea la modelele electrice să fie decalată cu un an.

Această măsură a fost luată pentru a reduce cheltuielile echipelor ce sunt afectate de COVID-19.

Apărută în 2019, prima mașină electrică de RX realizată de echipa austriacă STARD a fost dezvăluită, ea având la bază un model Ford Fiesta.

Pentru acest an este programată competiția Projekt E, cursă suport pentru World RX, dar stă sub semnul întrebării momentan. Deja câteva echipe și-au manifestat interesul pentru ea.

În 2021, aceste mașini trebuiau să ia startul alături de mașinile normale pe grilă, dar acest lucru va fi posibil abia din 2022.

Campionatul Mondial de Rallycross suferă și el din pricina coronavirusului, patru etape fiind deja amânate: Spania, Portugalia, Belgia și Norvegia.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Author-Andrei Mangalia
Photocredit: Facebook-Projekt E
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES