GP24 Media

LATEST POSTS

World RX: Kevin Abbring mai stă încă un sezon în campionat

Vizualizări: 17758

Pilotul olandez Kevin Abbring a anunțat azi că va participa și în acest sezon al Campionatului Mondial de Rallycross.

Inițial, el s-a înscris în Europeanul de RX la clasa Supercar, dar olandezul a decis să rămână în World RX. Va concura pe noul Renault Clio RX al celor de la GCK.

Abbring nu este un străin al Rallycross-ului. El a concurat în sezonul trecut pe o Skoda Fabia RX, rezultatele fiind unele bune.

Sursa: Author-Andrei Mangalia
Photocredit: Facebook-Kevin Abbring
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES