GP24 Media

LATEST POSTS

World Rallycross: Etapa din Franța este anulată

Vizualizări: 14932

Din cauza coronavirusului, una dintre cele mai populare etape din Campionatul Mondial de Rallycross, Loheac, Franța a fost anulată.

Decizia a fost luată din cauza restricțiilor impuse de autoritățile locale legate de adunările in masă. Că să vă faceți o idee, etapa aceasta strângea cam pe tot weekendul aproape 80.000 de oameni.

Organizatorii au confirmat că decizia privind anularea a fost luată împreună cu FIA, promotorul campionatului și federația de specialitate din Franța.

Totodată, ei au mai completat: “Siguranța și sănătatea tuturor celor implicați este prioritatea noastră principală. Am explorat câteva opțiuni legate de desfășurarea cursei, dar din punct de vedere logistic a fost imposibil. Chiar dacă în acest an nu vom avea nimic, vom face tot posibilul să revenim în forță în 2021.”

Foto-Facebook-Fia World Rallycross Championship

Sursa: https://gp24.ro
Photocredit: https://gp24.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES