More

  Latest Posts

  World Rallycross: Etapa din Franța este anulată

  Din cauza coronavirusului, una dintre cele mai populare etape din Campionatul Mondial de Rallycross, Loheac, Franța a fost anulată.

  Decizia a fost luată din cauza restricțiilor impuse de autoritățile locale legate de adunările in masă. Că să vă faceți o idee, etapa aceasta strângea cam pe tot weekendul aproape 80.000 de oameni.

  Organizatorii au confirmat că decizia privind anularea a fost luată împreună cu FIA, promotorul campionatului și federația de specialitate din Franța.

  Totodată, ei au mai completat: “Siguranța și sănătatea tuturor celor implicați este prioritatea noastră principală. Am explorat câteva opțiuni legate de desfășurarea cursei, dar din punct de vedere logistic a fost imposibil. Chiar dacă în acest an nu vom avea nimic, vom face tot posibilul să revenim în forță în 2021.”

  Foto-Facebook-Fia World Rallycross Championship

  Sursa: http://gp24.ro
  Photocredit: http://gp24.ro

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  http://gp24.ro

  Latest Posts

  Don't Miss