GP24 Media

LATEST POSTS

Women Rally la startul celui de-al patrulea sezon.

Women Rally
Vizualizări: 10051

Motoare turate. Viteză. Adrenalină şi frumuseṭe. Women Rally își așteaptă pentru al patrulea an la rând concurentele dornice să își etaleze la volan calitățile sportive într-un cadru sigur și o atmosferă prietenoasă.

Timișoara, București și Cluj-Napoca vor fi din nou gazdele a zeci de femei care se întrec cu secundele la volanul mașinilor, în cadrul evenimentelor Campionatului Național Women Rally 2021. Bosch Car Service îşi păstrează poziția de title sponsor al campionatului naṭional, organizat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv și continuă alături de Asociaṭia Clubul Sportiv Women in Motorsport şi Clubul Sportiv Savu Racing demersurile pentru încurajarea conducerii defensive și a responsabilității în trafic. Alături de partenerii tradiṭionali, “George – primul banking inteligent din România”, se alătură Campionatului susṭinând clasa de maşini electrice.

Women Rally

La fel ca şi în anul precedent, greu încercat de pandemie, Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service păstrează aceeaşi structură și propune pentru 2021 trei etape dedicate exclusiv șoferițelor care doresc să își îmbunătăṭească atitudinea şi experienṭa la volan.

“În 2020 Women Rally – Bosch Car Service a fost cu adevărat un campionat de succes în ciuda dificultăṭilor generate de pandemie, iar numărul de participante în creştere de la o etapă la alta a dovedit din plin acest lucru.

Anul 2021 este un an special pentru Bosch Car Service, acesta marchează aniversarea a 100 de ani de la înfiinṭarea primului parteneriat din sfera reparaṭiilor auto dintre firma Robert Bosch şi service-ul auto numit Max Eisenmann & Co la acea vreme. (Hamburg 1921). Astăzi Bosch Service este cea mai mare reṭea de service-uri auto independente     afiliate la un concept, având peste 15.000 de membri în 150 de ṭări de pe glob – în România avem 92 de unităṭi.

Women Rally

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Ca atare, dorim să susṭinem Women Rally şi în 2021 în semn de respect pentru prezenṭa femeilor în rândul conducătorilor auto din România, punând la dispoziṭia organizatorilor şi a concurentelor Women Rally – Bosch Car Service numeroase premii şi beneficii cu ocazia împlinirii celor 100 de ani de existenṭă Bosch Service.

Adresăm de pe acum mult succes organizatorilor şi invităm doamnele şi domnişoarele dornice să îşi exprime îndemânarea la volan să se înscrie la acest eveniment unic în România. Satisfacṭia va fi garantată!” a declarat dl. Mircea Bela director de vânzări Robert Bosch SRL.

Păstrând angajamentul pentru un viitor mai verde, Women Rally va continua să promoveze clasa vehiculelor electrice, care în acest an va fi susṭinută de „George – primul banking intelligent din România”.

Women Rally

“Suntem mândri și entuziaști că ne putem alătura prin George, primul banking inteligent din România, Campionatului Women Rally, un proiect care facilitează și valorifică implicarea femeilor în lumea fascinantă a motorsportului. Am ales clasa vehiculelor electrice pentru că privim cu încredere spre viitor și, asemenea lui George, ne place să-l construim de acum cu ajutorul tehnologiei. Ne aliniem astfel la start cu o comunitate tânără, creativă, elegantă, care îmbină într-un mod educativ pasiunea pentru sport cu tehnologia și protejarea mediului”, a declarat Laura Mihailă, Șef Departament Marketing, BCR.

Etapele Women Rally sunt mai mult decât o competiție, sunt o experiență care încurajează atât sustenabilitatea cât și responsabilitatea printr-o serie de acțiuni colective cu scop caritabil.

Evenimentele, desfășurate de-a lungul a trei zile – vineri, sâmbătă și duminică, își așteaptă cu nerăbdare participantele la start, fie că se află la primul pas în automobilismul sportiv, fie că sunt deja prezențe consacrate la etapele Women Rally. Participarea se va face, ca şi până acum, cu mașina personală, completând formularul de înscriere disponibil pe www.womenrally.ro. Clasamentele se vor întocmi în funcție de capacitatea motorului și gradul de modificare a mașinii, care începând cu acest an vor fi validate de o comisie tehnică acreditată FRAS, conform regulamentului oficial Women Rally.

Prima etapă va avea loc la Timișoara pe 25-27 iunie și va purta numele Trofeul Casa Auto Timișoara. Mașina oficială a competiției va fi Mercedes-Benz prin Casa Auto Timișoara, care, la fel ca în anii precedenți, va pune la dispoziția organizatorilor și ambasadoarelor Women Rally cele mai noi modele. Înscrierile sunt deschise până în data de 15 iunie pe website-ul competiției www.womenrally.ro.

Women Rally

Participantele pot avea în dreapta o invitată în rolul copilotului. Sunt obligatorii buna dispoziție și curiozitatea de a învăța lucruri noi, restul fiind în grija organizatorilor, care vor pune la dispoziție cagule și căști de protecție pentru fiecare concurentă, dar și măști, dezinfectanți, cafea, răcoritoare și o serie de surprize oferite de partenerii etapelor.

A doua etapă va avea loc la București pe 3-5 septembrie și va purta numele Trofeul Enel-X. La fel ca în 2020, mașina oficială a competiției din Capitală va fi BMW prin Auto Cobălcescu.

Finala Campionatului Național Women Rally – Bosch Car Service 2021 va fi organizată la Cluj-Napoca pe 1-3 octombrie si va purta numele de Trofeul Castrol. Continuând tradiția începută cu ediția de centenar Women Rally, organizată în 2018, masina oficiala a etapei clujene va fi Mercedes-Benz, prin RMB Inter Auto.

Laura Savu, fondator şi promotor Women Rally:
“Sunt extrem de încântată de faptul că anul trecut am reuşit să ne îndeplinim cu succes cele 2 obiective propuse, şi anume organizarea unei etape în premieră la Bucureşti, respectiv înfiinṭarea clasei de maşini electrice. Într-un an în care pandemia ne-a dat bătaie de cap şi în care am întâmpinat o serie de greutăṭi în organizare, consider că numărul record de 85 de maşini prezente la startul ultimei etape de anul trecut, confirmă încă o dată faptul că am adus pe piaṭă un concept unic şi extrem de apreciat, care a stârnit interesul femeilor de a participa la o competiṭie automobilistică dedicată lor.

Women Rally

Desfăşurat sub egida Federaṭiei Române de Automobilism Sportiv, Campionatul va avea anul acesta 3 etape.

Păşim încrezători în noul an competiṭional şi ne dorim să avem la startul unei etape 100 de maşini, sărbătorind împreună cu partenerul campionatului 100 de ani de existenṭă Bosch Service. Îi urăm bun venit lui „George, Primul banking inteligent din România”, care s-a alăturat campionatului prin susṭinerea clasei de maşini electrice şi astfel, împreună, să acṭionăm responsabil pentru un viitor „verde” sustenabil. Mulṭumiri partenerilor Casa Auto Timişoara care au ales pentru anul acesta Trofeul de la Timişoara, Castrol şi Enel X, care au decis să rămână alături de noi, păstrând trofeul la Cluj, respectiv Bucureşti şi tuturor celor care ne sunt alături”.

La fel ca şi până acum, Women Rally propune un mod inedit de deconectare de la grijile cotidiene, evenimentele oferind momente de relaxare activă și de socializare cu oameni care împart aceleași pasiuni. Noutățile pot fi urmărite și pe [email protected] și pagina de Facebook Women Rally.

Women Rally

Campionatul Naṭional Women Rally – Bosch Car Service 2021 se desfăşoară sub egida Federaṭiei Române de Automobilism Sportiv.

Mai multe știri despre Campionatul Național de Women Rally găsiți AICI.

Sursa: Comunicat - Women Rally
Photocredit: Savu Racing / Women Rally
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES