More

  Latest Posts

  Women Rally – Etapa a 2-a, Timișoara, 16-17 iunie 2023

  Vizualizări: 5941

  Women Rally – Etapa a 2-a, Timișoara, 16-17 iunie 2023: Cursa vitezei și eleganței revine la Timișoara. Olimpica Simona Amânar va flutura drapelul… olimpicei Alina Alexandra Dumitru!! „Startul” la adrenalină va fi dat și de Mădălina Stanca!

  În weekend-ul care urmează se va desfășura, la Timișoara, cea de a doua etapă a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car Service, Trofeul Casa Auto Timișoara, clasa de mașini electrice powered by George. Inovație BCR. Evenimentul automobilistic fără precedent în România, dedicat doamnelor și domnișoarelor, aliniază la start zeci de mașini din toată țara.

  Women, Rally, Timisoara

  Organizatorii au pregătit, pentru participante, o scenografie adecvată și safe, în care acestea să își poată testa, dar mai ales să își îmbunătățească abilitățile la volan. Cea de-a doua etapă a Campionatului Național Women Rally își va păstra formatul deja consacrat, astfel că ziua de vineri, 16 iunie, este ziua rezervată briefing-ului premergător competiției, unde organizatorii și participantele vor discuta toate detaliile ce țin de regulament, program și manșele de concurs.

  De asemenea, tot vineri, în Piața Iancu Huniade, începând cu ora 19:00, spectatorii vor putea participa la Startul Festiv, unde va avea loc prezentarea tuturor concurentelor înscrise în competiția adrenalinei, dar va avea loc și un moment surpriză, complet aparte, menit să aducă un surplus de andrenalină!!

  Women, Rally, Timisoara

  Cele două manșe de concurs se vor desfășura sâmbătă, 17 iunie, începând cu ora 10:00, pe un traseu special amenajat la Shopping City Timișoara. Organizatorii le-au pregătit concurentelor atât viraje de viteză, cât și ace de păr sau șicane unde își vor putea demonstra agilitatea la volan. Vor fi două manșe de concurs în care concurentele iau startul pe rând, fiind cronometrate la sutimi de secundă.

  Toată acțiunea va putea fi urmărită live pe pagina de Facebook Women Rally și pe canalul de YouTube al Federației Române de Automobilism Sportiv. Ca şi până acum, concurentele de la etapele Women Rally vor puncta într-una din clasele constituite conform regulamentului, în funcție de capacitatea motorului și de gradul de modificare al mașinii.

  Women, Rally, Timisoara

  Alina Alexandra Dumitru, singura campioană olimpică a României la judo va intra în premieră pe traseul de concurs de la Timișoara cu dorința de a continua seria de rezultate excepționale obținute în prima etapă de la București, unde a reușit să urce pe 4 podiumuri. Participarea la Women Rally a fost pentru ea un val de emoții speciale, după cum chiar ea declara la finalul evenimentului: „am retrăit și simțit emoțiile momentelor mele frumoase din cariera mea de sportivă.” Alături de Alina Alexandra Dumitru, dar și de celelalte concurente.

  La start vor fi prezente în calitate de ambasadoare Women Rally: Simona Amânar Tabără – multiplă campioană olimpică, mondială și europeană la gimnastică artistică, actualmente director la Academia Olimpică Română și profesor universitar și Mădălina Stanca – dublă vicecampioană naționala la culturism şi fitness şi locul 1 la Cupa României 2023.

  Women, Rally, Timisoara

  Cele mai rapide concurente vor fi premiate la festivitatea desfășurată în cadrul Dineului Oficial, care va avea loc sâmbătă seara, începând cu ora 19:00 la Complex Hotelier Zefir.

  Toate informațiile legate de concurente, noutățile din timpul concursului și atmosfera Women Rally surprinsă în imagini sunt disponibile pe Instagram @womenrally.ro și pe pagina de Facebook a campionatului. Detalii despre regulament, înscriere și următoarele etape din acest sezon pot fi găsite pe site-ul oficial www.womenrally.ro

  Women, Rally, Timisoara

  Campionatul Național Women Rally, ediṭia 2023 este susținut de către Bosch Car Service.

  Etapa a 2 a – Timișoara (16-17 iunie 2023) a Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service 2023, Trofeul Casa Auto Timişoara, este susținută de către Casa Auto Timişoara, clasa de mașini electrice powered by George, primul banking inteligent din România, şi partenerii gold: Castrol Romania, Catena – Farmacia Inimii, Herbalife, Shopping City Timişoara, Kiss FM.

  Women, Rally, Timisoara

  Parteneri Silver: Cramele Cricova, Gerovital, Violettes – Boutiques des fleurs, Coca-Cola, Brandocracy, Prestige Flame, Antreprenoare.ro, A24, PMA Invest.

  Parteneri: Primăria Municipiului Timişoara, Universitatea Politehnica Timişoara, CSU Politehnica Timișoara.

  Parteneri media: TVR, TVR Timişoara, Revista Născut pentru Sport, Ziarul News, RallyMax, Autoştiri.ro, Autorally, FanRally.ro, GP24 Media, 24auto.ro, Express de Banat, Impact Press, Fabian Robert Photography, Bunzac Media.

  Women, Rally, Timisoara

  Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service se desfășoară sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv şi a Ministerului Sportului.

  • Mai multe știri despre Campionatul Național de Women Rally găsiți AICI.
  Sursa: Comunicat Women Rally
  Photocredit: Women Rally
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Comunicat Women Rally

  Latest Posts

  Don't Miss