More

  Latest Posts

  Women Rally: Comunicat de presa 2 preevent WRBCS TM

  40 de mașini se aliniază la start, la Timișoara, pentru prima etapă a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car Service 2020.

  Startul Campionatului Național Women RallyBosch Car Service 2020 va avea loc weekendul acesta la Timișoara, etapă care numără pe lista de înscrieri 37 de concurente și 3 mașini de securitate. Acestea din urmă vor fi pilotate de organizatoarea Laura Savu și ambasadoarele Ramona Rusu (pilot de drift) și Cristiana Oprea (pilot de raliuri și fondator Femei în Motorsport). Participantele care vor deschide acest sezon competițional dedicat doamnelor pasionate de automobilism vin din 11 județe ale țării, o confirmare a maturizării campionatului organizat încă din 2019 sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv. În plus, și-au anunțat prezența toate câștigătoarele claselor 1, 2 și 3 din sezonul 2019, astfel că vom asista la o competiție interesantă între nou-venite și concurentele cu experiența etapelor anterioare.

  Comunicat de presa 2 pre event WRBCS TM 5

  Etapa I – Timișoara începe vineri, 24 iulie, cu briefingul dedicat concurentelor, care se vor alinia apoi pentru startul festiv ce va avea loc de la ora 19:00 în Piața Iancu Huniade. Concursul se desfășoară sâmbătă, 25 iulie, pe un traseu special amenajat în parcarea Shopping City Timișoara. Prima manșă de concurs va începe la ora 10:00 și, în funcție de desfășurare, a doua manșă va fi parcursă până în ora 16:00, urmând ca rezultatele să se afișeze la ora 18:00. Cele mai rapide participante ale celor 5 clase și ale clasamentului general vor fi premiate în cadrul festivității de premiere. O noutate adusă formatului din acest an, o reprezintă înființarea clasei 4, de mașini electrice, susținută de City Limo, cu scopul de a promova nevoile de mobilitate contemporane în cadrul ecosistemului de transport, în sprijinul dezvoltării mobilității inteligente sustenabile. 

  Întreg evenimentul se va desfășura respectând cu strictețe măsurile de siguranță și distanțare socială. Sponsorul principal al Campionatului Național Women Rally 2020 este Bosch Car Service, brand strategic pentru Divizia Automotive Aftermarket a grupului Bosch format dintr-o rețea de service-uri auto independente acum aproape 100 de ani, care oferă servicii de reparații și întreținere pentru orice marcă auto. Bosch Car Service cuprinde la nivel mondial peste 15.000 de parteneri, iar în România rețeaua numără peste 80 de service-uri auto afiliate acestui concept. Grija pentru mașina și siguranța pasagerilor sunt elementele cheie din activitatea Bosch Car Service, toate atelierele auto din rețea oferind servicii de întreținere/revizii, reparații mecanice și electrice, testare sisteme și diagnoză computerizată, toate la cele mai înalte standarde Bosch. Bosch Car Service susține evenimentul Women Rally în semn de respect și apreciere pentru prezenți a femeilor în rândul conducătorilor auto din România.

  Comunicat de presa 2 pre event WRBCS TM 4

  Parteneri din 2019 ai Women Rally, Casa Auto Timișoara, centru autorizat de vânzări şi service pentru mărcile Mercedes-Benz, Ford, Hyundai şi Mitsubishi, unul dintre cei mai reprezentativi dealeri auto din județ, susține acest eveniment sportiv de notorietate pentru județul Timiș cât şi cu un mare impact la nivel național. “Ne dorim ca această manifestare să devină o tradiție în orașul nostru și încurajăm doamnele şi domnișoarele să participe la astfel de competiții, demonstrând astfel că acest domeniu nu mai este doar apanajul bărbaților. Ajuns la al treilea sezon, sperăm că acest eveniment va rupe barierele prejudecăților şi se va afirma pe scena motorsportului românesc ajutat şi de susținerea noastră”, spune Mirela Castelli, coordonator marketing Casa Auto Timișoara.

  Pasiunea pentru competiție și egalitatea șanselor în motorsport este împărtășită și de Shopping City Timișoara: “Susținem un stil de viață activ, de aceea ne bucurăm să fim gazdele Women Rally, eveniment care promovează spiritul de competiție, dar și fair play-ul în trafic, indiferent de genul șoferului. Suntem convinși că participantele vor avea parte de o experiență unică și că vor pleca acasă mult mai încrezătoare în propriile abilități de șofer”, spune Aliona Tcaci, Marketing Specialist Shopping City Timișoara. De altfel, pentru toți vizitatorii care ajung la Shopping City Timișoara cu mașina personală, centrul comercial le pune la dispoziție 2.700 de locuri de parcare și peste 150 de branduri din care să aleagă, fie că este vorba despre shopping, relaxare sau distracție.

  Comunicat de presa 2 pre event WRBCS TM 3

  Laura Savu, fondator și organizator Women Rally, a acceptat provocarea continuării acestui concept unic în România în această perioadă incertă pentru competițiile sportive: “Chiar dacă traversăm o perioadă dificilă și plină de incertitudini, încercăm să întreținem speranța și dorința de a fi uniți prin pasiunea noastră și să păstrăm un iz de normalitate. Dorim să ținem aprins spiritul competiției reprezentat de curaj, îndrăzneală, bucuria de a lupta împreună, umanitate. Pentru ca toate acestea să se desfășoare în condiții optime trebuie să fim responsabili, să respectăm toate regulile impuse de situația actuală și să avem o conduita corectă pentru a ne proteja sănătatea”

  Comunicat de presa 2 pre event WRBCS TM 2

  Etapa I a Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service 2020, 24-26 iulie, 2020, Timișoara este organizată în parteneriat cu Primăria municipiului Timișoara și este susținută de partenerii gold: Casa Auto Timișoara, Banca Transilvania, Catena – Farmacia Inimii, Vittel, Warsteiner, Shopping City Timișoara, Crama Thesaurus.

  Parteneri silver: AEA Medical, Uniqa Asigurări, Ecco Shoes, Gerovital, Corny, Dallmayr, Coca- Cola, Seneville, Viollete – Boutique des Fleurs, Casa Bunicii, Pensiunea Zefir, Unique, Venue.

  Parteneri media: TVR, TVR Timișoara, Europa FM, West City Radio, RallyMax, Autoştiri.ro, 24auto.ro, gp24.ro/" 41594 target="_blank">GP24.ro, Expres de Banat, Impact Press.

  Parteneri print: PMA Invest, Impress.

  Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service se desfășoară sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, a Ministerului Tineretului si Sportului, a Automobil Clubului Român, prin programul Women in Motorsport. 

  Media Partner Women Rally


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss