Latest Posts

Women Rally Cluj-Napoca: PREMIERĂ la “Raliul Frumuseții”!

Vizualizări: 35383

Cluj-Napoca găzduiește la finalul săptămânii, vineri și sâmbătă, cea de-a III-a etapă a Campionatului Național Women RallyBosch Car Service.

Cluj

Ultima rundă a sezonului din “Raliul Frumuseții” va fi una cu totul și cu totul specială. După ce la etapa de la București, de la sfârșitul lunii iunie, a condus una dintre mașinile ce au deschis competiția, Alina Dumitru, singura campioană olimpică la judo a României și ambasador Women Rally, a decis să ia startul la Cluj în calitate de concurentă. Alina o va avea în dreapta sa pe Beatrice Mercado, editor al revistei “Născut pentru Sport”, alături de care va concura la clasa mașinilor modificate.

Cluj

Din sala de gimnastică, la volan pe circuit.
O altă surpriză a ediției din acest an o reprezintă prezența fostei gimnaste Silvia Stroescu la volanul unei mașini de deschidere. Multiplă campioană națională, campioană europeană, mondială, dar și campioană olimpică în 2004, la Atena, în concursul pe echipe, Silvia a rămas implicată în lumea gimnasticii, devenind arbitru internațional și comentator sportiv. Este Maestră a Sportului de mai bine de două decenii și o mare iubitoare a mașinilor de curse.

De la cai, la “cai putere”.
Etapa Women Rally de la Cluj-Napoca se bucură de asemenea de prezența, tot în calitate de ambasadoare, a Marinelei Mladin și a Cristinei Pîrv. Îndrăgostită de cai, Marilena Mladin, președinte al Federației Ecvestre Române din 2019, va testa “caii putere” la Women Rally. Va fi supravegheată îndeaproape pe circuit de fiica sa, Alexandra, care a reușit rezultate remarcabile în ultimii ani în competițiile ecvestre de sărituri peste obstacole.

Cluj

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Joacă în “Liga Adrenalinei”.
De la etapa de la Cluj-Napoca nu putea lipsi Cristina Pîrv, cea mai valoroasă jucătoare din istoria voleiului românesc. Originară din Turda, Cristina a câștigat două titluri naționale cu Dinamo, a fost căpitan al echipei naționale ani la rândul și a evoluat în cele mai puternice ligi mondiale.

Cristina Pîrv a petrecut nu mai puțin de 27 de ani departe de România, timp în care a jucat volei de cel mai înalt nivel în Italia, Rusia, Franța, Argentina și mai ales Brazilia. De trei ani s-a întors acasă, la Cluj-Napoca, unde a înființat Academia de Volei Pîrv11, în cadrul căreia pregătește copii pentru marea performanță.

Cluj

“După două etape excelente la Timișoara și București ne dorim să încheiem cum nu se poate mai bine sezonul 2022. Suntem în fața ultimei runde, la Cluj-Napoca, unde ne bucurăm din nou de un număr mare de concurente dornice de adrenalină. Vor fi peste 60 de mașini la start și am convingerea că atât participantele, cât și publicul spectator, vor avea parte de un spectacol pe cinste”.

“Mulțumesc tuturor celor implicați în susținerea și organizarea evenimentului, dar și doamnelor și domnișoarelor care au ales să-și testeze limitele la volan într-un cadru organizat și sigur”, a declarat Laura Savu, fondator și promotor Women Rally.

Cluj

Startul festiv al etapei de la Cluj-Napoca, ce încheie sezonul Women Rally, va fi vineri, 16 septembrie, de la ora 18:00, pe esplanada dintre stadionul Cluj Arena și Sala Polivalentă BT Arena. A doua zi, sâmbătă, cu începere de la ora 10:00, în parcarea centrului comercial VIVO! Cluj-Napoca vor avea loc probele de concurs.

Odată cu ridicarea restricțiilor sanitare, marea familie Women Rally reiterează momentele atingătoare de suflet cu care ani de zile a obișnuit opinia publică, organizând în cadrul Dineului oficial care va avea loc la RMB Inter Auto, reprezentanță Mercedes-Benz, o licitație în scop caritabil și educațional, cu produse oferite de către partenerii evenimentului. Fondurile colectate vor fi direcționate spre un program de implementare a măsurilor de igienă orală pentru copiii aflați în zone defavorizate – „Dinți îngrijiți, copii fericiți”.

Informațiile complete legate de concurente, noutățile din timpul concursului și atmosfera Women Rally surprinsă în imagini sunt disponibile pe Instagram @womenrally.ro și pe pagina de Facebook a campionatului. Regulamentul poate fi consultat pe site-ul oficial www.womenrally.ro

Cluj

Campionatul Național Women RallyBosch Car Service 2022 îmbină testele cronometrate de îndemânare la volan cu oportunități de socializare, noțiuni de conducere defensivă și momente elegante petrecute într-o companie inedită, care împărtășește pasiunea pentru mașini și ambiția de auto-depășire. Împreună, comunitatea Women Rally contribuie la șosele mai sigure, încurajând într-un cadru legal și sigur dezvoltarea abilităților la volan și responsabilitatea în trafic, pentru toată familia.

Campionatul Național Women Rally, ediṭia 2022 este susținut de către Bosch Car Service.

Etapa a III-a Cluj-Napoca (16-17 septembrie 2022) a Campionatului Național Women RallyBosch Car Service 2022, Trofeul Castrol, este susținută de către Castrol Romania, clasa de mașini electrice powered by George, primul banking inteligent din România. Cea de a treia etapă Women Rally este organizată cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca şi al Consiliului Judeṭean Cluj.

Cluj

  • Parteneri Gold: RMB Inter Auto, Pirelli, Parsa Beauty, Gerovital – Doctor în frumuseṭe, Double Tree by Hilton, VIVO! Cluj-Napoca.
  • Parteneri Silver: AEA Medical, Cramele Cricova, Violettes – Boutiques des fleurs, Coca-Cola, Memo10, San Benedetto, Corny, Brandocracy, Sigemo, Prestige Flame.
  • Parteneri: Cluj Arena, DJST Cluj.
  • Parteneri Media: Radio Romania Cluj, ViaClujTV, RallyMax, Autoştiri.ro, Autorally, FanRally.ro, GP24 Media, 24auto.ro, Faclia, FireWeb, 24auto.ro, Revista Născut pentru Sport, Bunzac Media, Fabian Robert Photography.
  • Parteneri print: PMA Invest, Impress.

Campionatul Național Women RallyBosch Car Service se desfășoară sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv şi a Ministerului Sportului.

Cluj

  • Mai multe știri despre Campionatul Național de Women Rally găsiți AICI.
  • Mai multe articole din categoria GP24 Racing Ladies pot fi găsite AICI.
Sursa: Comunicat - Women Rally
Photocredit: Women Rally / Savu Racing
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat - Women Rally

Latest Posts

Don't Miss