GP24 Media

LATEST POSTS

Wolff: Vettel ar fi putut câștiga cu ușurință la COTA dacă nu s-ar fi învârtit

Vizualizări: 10402

Sebastian Vettel ar fi putut câștiga Marele Premiu al Statelor unite cu „ușurință” dacă nu s-ar fi învârtit, potrivit șefului Mercedes F1, Toto Wolff.

Șeful Mercedes F1, Toto Wolff, este de părere că Sebastian Vettel avea viteza necesară pentru a câștiga Marele Premiu al Statelor Unite cu „ușurință” dacă nu s-ar fi învârtit în primul tur.

„Cred că dacă Sebastian nu s-ar fi învârtit în primul tur, ar fi putut câștiga cursa cu ușurință”, a admis Wolff.

„Este stresant, titlul la piloți, noi suntem într-o poziție bună, dar am spus în mod constant că nu ne permitem să facem greșeli. Am mai văzut asta în trecut cu alte echipe, iar campionatul la constructori este încă la bătaie, și este foarte important pentru echipă.”

Încă nu e nimic gata. Mai sunt 129 de puncte iar noi mai avem un avantaj de 66. Sigur că avem o marjă de eroare, dar nu este cazul să ne bucurăm că avem titlul în mână, pentru că putem vedea cât se poate de clar că lucrurile nu stau chiar așa.

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES