More

  Latest Posts

  Wolff spune că mașina „este în cel mai bun loc în care a fost tot sezonul”, deoarece Mercedes urmărește să împiedice încoronarea lui Verstappen la Jeddah

  Directorul echipei Mercedes, Toto Wolff, a spus că mașina lor W12 are performanțe mai bune decât a avut tot sezonul înaintea cursei de mare viteză din acest weekend, de pe noul circuit Jeddah Corniche din Arabia Saudită.

  Lewis Hamilton are un deficit de opt puncte față de Max Verstappen, în timp ce Mercedes deține un avans de cinci puncte față de Red Bull mergând în Arabia Saudită, unde Verstappen ar putea să câştige primul său Campionat al Piloților de Formula 1.

  Există totuși o serie de „dacă” cu privire la șansele lui Verstappen și se pare că Mercedes este plin de încredere.

  „Mașina a funcționat bine recent și este probabil în cel mai bun loc în care a fost tot sezonul, cu piloţii încrezători că o vor împinge la limită. Acest lucru este încurajator pentru cursele finale și ne oferă un impuls puternic pentru a merge mai departe”, a spus Wolff.

  „Suntem cu toții încântați să fim încă în luptă în această etapă a sezonului, este un privilegiu și o dovadă a rezistenței noastre când vedem unde ne-am situat la începutul verii. Ambele titluri sunt larg deschise, iar misiunea noastră este clară”, a adăugat el.

  Jeddah este o călătorie în necunoscut pentru toată lumea de pe grilă, această locație nou-nouță pregătită să testeze mașinile și piloţii deopotrivă, cu trei zone DRS și o serie de viraje de mare viteză cu care să se confrunte sub lumini.

  Wolff

  „Jeddah este o altă provocare complet nouă, o pistă cu totul nouă pe care trebuie să ne descurcăm și s-a lucrat mult în culise pentru a ne asigura că începem vineri, pentru că obținem cât mai multe informații posibil în timpul acestor sesiuni iniţiale care vor fi vitale”, a continuat Wolff.

  „Este un circuit stradal rapid, cu tronsoane lungi și mai multe viraje de mare viteză, mărginite de bariere, ceea ce înseamnă că va fi un risc și o recompensă ridicată. Suntem mai motivați ca niciodată și ne așteptăm să fim la vânătoare, așa că așteptăm cu nerăbdare Marele Premiu de debut din Arabia Saudită.”

  Hamilton a câștigat a șaptea victorie a sezonului în ultima rundă din Qatar – care a fost primul său triumf de la pole-ul din Spania – pentru a reduce diferența față de Verstappen.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

   

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss