Latest Posts

Wolff speră ca Mercedes AMG F1 să le dea celor de la Red Bull Racing de furcă în Mexic.

Vizualizări: 19274

Toto Wolff speră că condițiile de mare altitudine din Mexic ar putea permite celor de la Mercedes AMG F1 să le dea „de furcă celor de la Red Bull Racing” prin mascarea caracterului trainic al mașinii sale de Formula 1.

Mercedes AMG F1 mai are la dispoziție trei curse în acest sezon pentru a întrerupe seceta de victorii și pentru a evita prima campanie fără victorie din 2011 încoace. Echipa s-a luptat cu greu să ducă lupta cu Red Bull Racing și Scuderia Ferrari în prima parte a sezonului în conformitate cu noul regulament, dar de atunci a făcut progrese cu mașina sa W13.

Lewis Hamilton a fost aproape de victorie în Marele Premiu al Statelor Unite de weekendul trecut, pierzând conducerea doar cu șapte tururi înainte de final, după ce Max Verstappen a revenit după o oprire lentă la boxe. Una dintre cele mai mari probleme pentru Lewis Hamilton în lupta pentru poziția de lider împotriva lui Max Verstappen a fost deficitul său de viteză maximă față de Red Bull Racing, care s-a bucurat de un avantaj în linie dreaptă față de pluton în cea mai mare parte a sezonului.

Wolff, Toto

Dar, având în vedere că Autodromo Hermanos Rodriguez se află la 2,2 km deasupra nivelului mării, condițiile de altitudine ridicată și aerul mai rarefiat înseamnă că echipele care se luptă cu mașini cu rezistență la înaintare vor fi mai puțin dezavantajate în acest weekend în Mexic, toată lumea rulând pachete cu forță de apăsare ridicată.

Întrebat despre șansele Mercedes AMG F1 în Mexic, Toto Wolff, directorul echipei, a declarat că va trebui „să-și muște limba” și să evite să facă predicții îndrăznețe, dar că condițiile ar trebui să ajute șansele lui Lewis Hamilton și ale coechipierului său George Russell. „Uneori, în acest an, am spus că ar trebui să fim buni pe un anumit circuit și nu am performat și apoi invers”, a declarat Toto Wolff după cursa de duminică de pe Circuit of The Americas.

„Deci, pe hârtie, Mexicul arată bine. Mașina noastră cu o rezistentă la înaintare mai mare decât alte mașini ar trebui să fie eficientă în aerul rarefiat. Este bine că vine săptămâna viitoare, așa că sper să le putem da o șansă”. Mercedes AMG F1 a obținut doar o singură victorie în Mexic în ultimii cinci ani, grație lui Lewis Hamilton în 2019. Pista a favorizat în mod obișnuit Red Bull Racing mai mult, având în vedere rezistența sa anterioară cu forță de apăsare ridicată, Max Verstappen câștigând în 2017, 2018 și 2021.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Wolff, Toto

Toto Wolff a declarat că mașina W13 a fost „prea târâtoare în general, explicând de ce Lewis Hamilton a fost neputincios să îl țină pe Max Verstappen înapoi în ultimele etape ale cursei de la Austin”. „Este ceva ce trebuie să ne dăm seama pentru anul viitor”, a spus Wolff. „Plafonul de costuri joacă un rol. Nu putem să producem o cantitate infinită de biți cu rezistență redusă la înaintare sau să petrecem mult timp în tunelul de vânt pentru a găsi soluții. Așa este pentru anul viitor”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss