GP24 Media

LATEST POSTS

Wolff speră ca Mercedes AMG F1 să le dea celor de la Red Bull Racing de furcă în Mexic.

abu dhabi
Vizualizări: 18603

Toto Wolff speră că condițiile de mare altitudine din Mexic ar putea permite celor de la Mercedes AMG F1 să le dea „de furcă celor de la Red Bull Racing” prin mascarea caracterului trainic al mașinii sale de Formula 1.

Mercedes AMG F1 mai are la dispoziție trei curse în acest sezon pentru a întrerupe seceta de victorii și pentru a evita prima campanie fără victorie din 2011 încoace. Echipa s-a luptat cu greu să ducă lupta cu Red Bull Racing și Scuderia Ferrari în prima parte a sezonului în conformitate cu noul regulament, dar de atunci a făcut progrese cu mașina sa W13.

Lewis Hamilton a fost aproape de victorie în Marele Premiu al Statelor Unite de weekendul trecut, pierzând conducerea doar cu șapte tururi înainte de final, după ce Max Verstappen a revenit după o oprire lentă la boxe. Una dintre cele mai mari probleme pentru Lewis Hamilton în lupta pentru poziția de lider împotriva lui Max Verstappen a fost deficitul său de viteză maximă față de Red Bull Racing, care s-a bucurat de un avantaj în linie dreaptă față de pluton în cea mai mare parte a sezonului.

Wolff, Toto

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Dar, având în vedere că Autodromo Hermanos Rodriguez se află la 2,2 km deasupra nivelului mării, condițiile de altitudine ridicată și aerul mai rarefiat înseamnă că echipele care se luptă cu mașini cu rezistență la înaintare vor fi mai puțin dezavantajate în acest weekend în Mexic, toată lumea rulând pachete cu forță de apăsare ridicată.

Întrebat despre șansele Mercedes AMG F1 în Mexic, Toto Wolff, directorul echipei, a declarat că va trebui „să-și muște limba” și să evite să facă predicții îndrăznețe, dar că condițiile ar trebui să ajute șansele lui Lewis Hamilton și ale coechipierului său George Russell. „Uneori, în acest an, am spus că ar trebui să fim buni pe un anumit circuit și nu am performat și apoi invers”, a declarat Toto Wolff după cursa de duminică de pe Circuit of The Americas.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Deci, pe hârtie, Mexicul arată bine. Mașina noastră cu o rezistentă la înaintare mai mare decât alte mașini ar trebui să fie eficientă în aerul rarefiat. Este bine că vine săptămâna viitoare, așa că sper să le putem da o șansă”. Mercedes AMG F1 a obținut doar o singură victorie în Mexic în ultimii cinci ani, grație lui Lewis Hamilton în 2019. Pista a favorizat în mod obișnuit Red Bull Racing mai mult, având în vedere rezistența sa anterioară cu forță de apăsare ridicată, Max Verstappen câștigând în 2017, 2018 și 2021.

Wolff, Toto

Toto Wolff a declarat că mașina W13 a fost „prea târâtoare în general, explicând de ce Lewis Hamilton a fost neputincios să îl țină pe Max Verstappen înapoi în ultimele etape ale cursei de la Austin”. „Este ceva ce trebuie să ne dăm seama pentru anul viitor”, a spus Wolff. „Plafonul de costuri joacă un rol. Nu putem să producem o cantitate infinită de biți cu rezistență redusă la înaintare sau să petrecem mult timp în tunelul de vânt pentru a găsi soluții. Așa este pentru anul viitor”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES