GP24 Media

LATEST POSTS

Wolff și-a luat un angajament pe viață față de Mercedes

Vizualizări: 10066

Toto Wolff simte că și-a luat „un angajament pe viață” față de proiectul din Formula 1, al celor de la Mercedes, după ce și-a crescut investiția și a devenit unul dintre cei trei coproprietari cu acțiuni egale (alături de Daimler și Ineos).

Wolff a mărit investiția, ca să atingă același nivel cu gigantul britanic Ineos, în timp ce Daimler a scăzut-o. El va continua de asemenea să fie CEO-ul și directorul echipei de F1, în următorii 3 ani, având însă posibilitatea să se retragă din cea de-a doua poziție și să își găsească un înlocuitor.

Șeful echipei Mercedes a specificat foarte clar că deși noul contract semnat, este valabil trei ani, simte că va fi parte din această formație pe viață: „A fost o neînțelegere. Nu mi-am luat un angajament pentru următorii 3 ani, ci pe viață.”

„Suntem 3 acționari care dețin firma, în acest moment, indiferent de rolul meu – aș putea fi directorul echipei, CEO, director general, în oricând. Mercedes este ceea ce fac, este parte din mine”, a afirmat Wolff.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES