More

  Latest Posts

  Wolff și-a luat un angajament pe viață față de Mercedes

  Toto Wolff simte că și-a luat „un angajament pe viață” față de proiectul din Formula 1, al celor de la Mercedes, după ce și-a crescut investiția și a devenit unul dintre cei trei coproprietari cu acțiuni egale (alături de Daimler și Ineos).

  Wolff a mărit investiția, ca să atingă același nivel cu gigantul britanic Ineos, în timp ce Daimler a scăzut-o. El va continua de asemenea să fie CEO-ul și directorul echipei de F1, în următorii 3 ani, având însă posibilitatea să se retragă din cea de-a doua poziție și să își găsească un înlocuitor.

  Șeful echipei Mercedes a specificat foarte clar că deși noul contract semnat, este valabil trei ani, simte că va fi parte din această formație pe viață: „A fost o neînțelegere. Nu mi-am luat un angajament pentru următorii 3 ani, ci pe viață.”

  „Suntem 3 acționari care dețin firma, în acest moment, indiferent de rolul meu – aș putea fi directorul echipei, CEO, director general, în oricând. Mercedes este ceea ce fac, este parte din mine”, a afirmat Wolff.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss