More

  Latest Posts

  Wolff: Schumacher Jr. poate deveni „unul dintre cei mai buni”

  Șeful echipei Mercedes Formula 1, Toto Wolff a fost rapid în a îl lăuda pe Mick Schumacher, urmând câștigarea titlului de campion mondial Formula 3 a germanului de sâmbătă la Hockenheim, zicând că germanul are tot ce este necesar pentru a deveni „unui dintre cei mai buni în sportul nostru.”

  Fiul lui Michael Schumacher, de 7 ori campion mondial Formula 1, a reușit să își atribuie primul titlu în categoriile de monopost, cu o cursă rămasă în sezon, la Hockenheim.

  Rezultatul a confirmat faptul că Schumacher are suficiente puncte pe super licența sa FIA, adică poate concura în Formula 1 la anul, dar momentan așteptările sunt ca el să urce la categoria F2 pentru 2019.

  Wolff l-a lăudat pe Schumacher pentru că și-a dovedit abilitatea de a avea rezultate sub presiune de-a lungul anului 2018, revenindu-și dintr-un start mediocru al sezonului pentru a câștiga 8 curse din ultimele 16 pe drumul său spre titlu.

  „Felicitări lui Mick pentru câștigarea titlului de campion Formula 3. Atenția a fost asupra sa încă de la început, și a fost sub foarte multă presiune. Nu este ușor să faci față în situații ca aceasta, mai ales dacă sezonul tău nu începe prea bine. Rezultatele sale din a doua parte a sezonului au fost deci chiar mai impresionante.

  „A arătat că are tot ce are nevoie pentru a deveni unul dintre cei mai buni în sportul nostru.

  „Noi suntem evident fericiți că a reușit a 500-a victorie pentru Mercedes în F3 și că a câștigat titlul într-o mașina motorizată Mercedes.”

  Câștigând titlul european F3 cu motorizare Mercedes, Schumacher urmează în pașii a unor piloți precum Lewis Hamilton, Paul di Resta, Romain Grosjean, Nico Hulkenberg, Jules Bianchi și Esteban Ocon, toți au reușit să ajungă ulterior în Formula 1.

  Schumacher nu este încă membru al programului de juniori F1, dar a fost anunțat că ușa pentru el va fi în permanență deschisă la Ferrari, având în vedere relațiile strânse dintre echipă și tatăl său care a câștigat cinci titluri alături de echipă.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss