Latest Posts

Wolff: Schumacher Jr. poate deveni „unul dintre cei mai buni”

Vizualizări: 11449

Șeful echipei Mercedes Formula 1, Toto Wolff a fost rapid în a îl lăuda pe Mick Schumacher, urmând câștigarea titlului de campion mondial Formula 3 a germanului de sâmbătă la Hockenheim, zicând că germanul are tot ce este necesar pentru a deveni „unui dintre cei mai buni în sportul nostru.”

Fiul lui Michael Schumacher, de 7 ori campion mondial Formula 1, a reușit să își atribuie primul titlu în categoriile de monopost, cu o cursă rămasă în sezon, la Hockenheim.

Rezultatul a confirmat faptul că Schumacher are suficiente puncte pe super licența sa FIA, adică poate concura în Formula 1 la anul, dar momentan așteptările sunt ca el să urce la categoria F2 pentru 2019.

Wolff l-a lăudat pe Schumacher pentru că și-a dovedit abilitatea de a avea rezultate sub presiune de-a lungul anului 2018, revenindu-și dintr-un start mediocru al sezonului pentru a câștiga 8 curse din ultimele 16 pe drumul său spre titlu.

„Felicitări lui Mick pentru câștigarea titlului de campion Formula 3. Atenția a fost asupra sa încă de la început, și a fost sub foarte multă presiune. Nu este ușor să faci față în situații ca aceasta, mai ales dacă sezonul tău nu începe prea bine. Rezultatele sale din a doua parte a sezonului au fost deci chiar mai impresionante.

„A arătat că are tot ce are nevoie pentru a deveni unul dintre cei mai buni în sportul nostru.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Noi suntem evident fericiți că a reușit a 500-a victorie pentru Mercedes în F3 și că a câștigat titlul într-o mașina motorizată Mercedes.”

Câștigând titlul european F3 cu motorizare Mercedes, Schumacher urmează în pașii a unor piloți precum Lewis Hamilton, Paul di Resta, Romain Grosjean, Nico Hulkenberg, Jules Bianchi și Esteban Ocon, toți au reușit să ajungă ulterior în Formula 1.

Schumacher nu este încă membru al programului de juniori F1, dar a fost anunțat că ușa pentru el va fi în permanență deschisă la Ferrari, având în vedere relațiile strânse dintre echipă și tatăl său care a câștigat cinci titluri alături de echipă.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss