Latest Posts

Wolff recunoaște că Mercedes are „semne de întrebare” asupra performanței unității de putere în ultimele 7 curse

Vizualizări: 10785

Mercedes se îndreaptă către ultimele șapte curse din 2021, conducând atât Campionatul Piloților, cât și cel al Constructorilor. Dar, potrivit lui Toto Wolff, săgețile de argint se simt departe de a fi confortabile, cu grija unității de putere în prim plan.

Lewis Hamilton a ajutat Mercedes să-și mențină recordul fără pată de la Sochi, cu victoria sa în Rusia. Dar, după schimbarea unităţii de putere a coechipierului Valtteri Bottas la Marele Premiu al Italiei cu două săptămâni înainte, Mercedes a luat decizia surprinzătoare de a-i oferi lui Bottas o a cincea unitate de putere în Rusia, retrogradându-l la un start din P16.

Întrebat după Marele Premiu al Rusiei despre schimbare și dacă a fost un mijloc de „stocare” a unităților de putere pentru Bottas pentru restul anului, Wolff a răspuns: „Cred că nu am făcut doar schimbarea deoarece am simțit că am vrut să stocăm, dar și pentru că vrem să înțelegem performanța motorului – și asta ne-a dat câteva semne de întrebare.”

Wolff recunoaște că Mercedes are „semne de întrebare” asupra performanței unității de putere în ultimele 7 curse

Wolff a refuzat să explice care sunt exact acele semne de întrebare. Dar, dacă a simțit că Bottas sau Hamilton vor avea nevoie de mai multe unități de putere în acest an, Wolff a spus: „Schimbăm doar într-un weekend de cursă – și apoi vom reevalua performanța unități de putere și apoi vom lua decizii.

“În acest moment, reevaluăm performanța unităților de putere, deoarece avem semne de întrebare și, prin urmare, nu am decis ce motoare ar merge înapoi pe pistă”, a adăugat el.

Întrebarea privind unitatea de putere este una deosebit de relevantă pentru echipele de moment, Mercedes – la fel ca și colegii lor furnizori de motoare – trebuie să-și omologeze unitățile de putere la începutul anului 2022, cu acel design apoi înghețat până în cel puțin 2025.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Wolff recunoaște că Mercedes are „semne de întrebare” asupra performanței unității de putere în ultimele 7 curse

Și Wolff a confirmat că acesta este motivul pentru care Mercedes a fost deosebit de sensibil la performanța unității de putere în prezent, având în vedere că vor rămâne cu el timp de cel puțin trei sezoane din 2022.

„De aceea avem câteva bile în aer”, a explicat Wolff, „pentru că trebuie să avem echilibrul corect între a ne asigura că rezolvăm cu adevărat toate gremlin-urile pe care le avem în unitatea de putere, nu numai anul acesta dar și pentru unitatea de putere de anul viitor.

„Deci, cu siguranță suntem într-o fază de evaluare, despre cum să continuăm acest sezon în ceea ce privește unitățile de putere.”

În prezent, Hamilton îl conduce pe rivalul Max Verstappen cu două puncte în clasamentul piloților, iar Mercedes cu 33 de puncte avans în clasamentul constructorilor față de Red Bull.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss