More

  Latest Posts

  Wolff opus penalizării lui Vettel

  Toto Wolff spune că este opus tipului de penalizare pe care Sebastian Vettel a primit-o în Austin, susținând că ar prefera să îl vadă pe pilotul german „făcând show” pentru fanii F1 din Austin.

  Pilotul Ferrari, care este pe cale să piardă cursa pentru titlul la piloți în sezonul 2018 față de rivalul său de la Mercedes, Lewis Hamilton, a primit o penalizare de trei locuri pentru cursa de duminică din Austin, după ce a fost găsit vinovat de o încălcare a regulamentului în prima sesiune de antrenamente de vineri.

  Șeful Mercedes, Toto Wolff crede că penalizarea este detrimentală pentru show, având în vedere actuala luptă pentru titlu, dar este de părere că penalizarea primită mai devreme în sezon de pilotul Force India, Esteban Ocon, pentru o greșeală similară a setat un precedent în F1.

  „Este dificil pentru că a mai fost o decizie care am crezut că a fost puțin cam aspră împotriva lui Esteban weekend-ul trecut, și creează un precedent,” spune Wolff înaintea anunțului deciziei stewarzilor.

  „Pentru campionat, evident că nu este bine că Sebastian a primit o penalizare. Noi am prefera să fie acolo și să facă Show alături de Lewis.”

   

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss