More

  Latest Posts

  Wolff opus penalizării lui Vettel

  Toto Wolff spune că este opus tipului de penalizare pe care Sebastian Vettel a primit-o în Austin, susținând că ar prefera să îl vadă pe pilotul german „făcând show” pentru fanii F1 din Austin.

  Pilotul Ferrari, care este pe cale să piardă cursa pentru titlul la piloți în sezonul 2018 față de rivalul său de la Mercedes, Lewis Hamilton, a primit o penalizare de trei locuri pentru cursa de duminică din Austin, după ce a fost găsit vinovat de o încălcare a regulamentului în prima sesiune de antrenamente de vineri.

  Șeful Mercedes, Toto Wolff crede că penalizarea este detrimentală pentru show, având în vedere actuala luptă pentru titlu, dar este de părere că penalizarea primită mai devreme în sezon de pilotul Force India, Esteban Ocon, pentru o greșeală similară a setat un precedent în F1.

  „Este dificil pentru că a mai fost o decizie care am crezut că a fost puțin cam aspră împotriva lui Esteban weekend-ul trecut, și creează un precedent,” spune Wolff înaintea anunțului deciziei stewarzilor.

  „Pentru campionat, evident că nu este bine că Sebastian a primit o penalizare. Noi am prefera să fie acolo și să facă Show alături de Lewis.”

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss