Latest Posts

Wolff: “Motorul Honda arată foarte puternic”

Vizualizări: 11847

Red Bull Racing va merge în acest sezon pentru prima dată  cu motorul Honda. Dupa multe discutii cu fostul furnizor Renault, echipa Austriaca a decis sa treaca la producator japoneza. Echipa Red Bull Racing speră să poată lupta cu Mercedes și Ferrari. Șeful echipei Mercedes, Toto Wolff, ține un ochi atent.

Publicația Racefans la întrebat dacă Red Bull Racing va deveni mai competitivă cu motorul Honda: “S-ar putea întâmpla doar pentru că am văzut că nu mai există un model. Nu există nici o echipă care să domine într-adevăr un circuit anume. Acest lucru sa schimbat și motorul Honda arată acum foarte puternic. ”

Deși motorul Honda devine mai puternic, Wolff crede că cea mai mare amenințare va veni dintr-un unghi diferit. “Cred că cel mai mare impact va rezulta din noile reguli aerodinamice. Asta pune lucrurile cu susul în jos. Cineva poate găsi o gaură în regulamente sau poate înțelege mai bine cum funcționează noile mașini decât celelalte. Cred că din cauza acestor variabile foarte mari pot apărea. Putem vedea echipele din față care nu sunt încă pe radarul nostru “, a concluzionat Austriacul.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss