More

  Latest Posts

  Wolff: “Motorul Honda arată foarte puternic”

  Red Bull Racing va merge în acest sezon pentru prima dată  cu motorul Honda. Dupa multe discutii cu fostul furnizor Renault, echipa Austriaca a decis sa treaca la producator japoneza. Echipa Red Bull Racing speră să poată lupta cu Mercedes și Ferrari. Șeful echipei Mercedes, Toto Wolff, ține un ochi atent.

  Publicația Racefans la întrebat dacă Red Bull Racing va deveni mai competitivă cu motorul Honda: “S-ar putea întâmpla doar pentru că am văzut că nu mai există un model. Nu există nici o echipă care să domine într-adevăr un circuit anume. Acest lucru sa schimbat și motorul Honda arată acum foarte puternic. ”

  Deși motorul Honda devine mai puternic, Wolff crede că cea mai mare amenințare va veni dintr-un unghi diferit. “Cred că cel mai mare impact va rezulta din noile reguli aerodinamice. Asta pune lucrurile cu susul în jos. Cineva poate găsi o gaură în regulamente sau poate înțelege mai bine cum funcționează noile mașini decât celelalte. Cred că din cauza acestor variabile foarte mari pot apărea. Putem vedea echipele din față care nu sunt încă pe radarul nostru “, a concluzionat Austriacul.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss