Latest Posts

Wolff: Mercedes a pierdut 8-10 luni de dezvoltare pentru a rezolva problema monopostului W13

Vizualizări: 14197

Mercedes crede că a pierdut până la 10 luni de dezvoltare cu actualul său challenger de Formula 1 din cauza problemelor de porpoising de la începutul sezonului. Constructorul german a îndurat un sezon dificil cu W13, care a suferit mult la început din cauza ricoșeelor excesive.

A fost nevoie de câteva luni pentru ca Mercedes să înțeleagă factorii care au fost în joc și să implementeze modificări ale mașinii care i-au ajutat pe Lewis Hamilton și George Russell să progreseze în a doua jumătate a campaniei.

Dar, deși a reușit să se descurce cu pornirile, șansele sale de a învinge Red Bull pentru o victorie în cursă nu au fost ajutate de faptul că mașina sa este încă lipsită de un pic de ritm.

De asemenea, echipa a fost afectată de faptul că nu a putut lucra la îmbunătățiri de performanță până când nu și-a remediat problemele, ceea ce a însemnat că s-a îndepărtat de primii clasați.

Wolff: Mercedes a pierdut 8-10 luni de dezvoltare pentru a rezolva problema monopostului W13

Șeful echipei Mercedes, Toto Wolff, consideră că echipa sa încă mai joacă acum la recuperare, ceea ce nu va facilita revenirea în cursa pentru victorii de la începutul anului 2023.

“Credem că înțelegem de unde provine decalajul”, a spus el când a fost întrebat dacă este de părere că avantajul timpuriu al Red Bull cu noile reguli din 2022 din F1 o va pune într-o poziție bună pentru anii următori.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

“Vor prelua o parte din dulceața lor în mașină, iar noi am pierdut poate opt sau zece luni în ceea ce privește dezvoltarea, deoarece nu am putut să ne dăm seama ce nu era în regulă. Așa că există cu siguranță o provocare.

“Dar jucăm un joc pe termen lung aici, cu toții. Ambii piloți joacă jocul pe termen lung, echipa. Judecata în jurul echipei, a performanței, nu se bazează pe un singur an sau weekend. Este modul în care am reușit să câștigăm campionate pe termen lung.”

Mercedes a apărut ca principala amenințare pentru Red Bull în ultimele curse, în timp ce Ferrari a trecut prin două weekenduri dificile în Statele Unite și Mexic.

Wolff: Mercedes a pierdut 8-10 luni de dezvoltare pentru a rezolva problema monopostului W13

Cu toate acestea, în timp ce urmărește prima sa victorie din 2022, Mercedes crede că lucrurile vor redeveni o luptă în trei pentru ultimele două curse, chiar dacă Red Bull pare să aibă în continuare un avantaj.

Strategul-șef James Vowles a declarat: “Nu este o problemă: “Ferrari nu va fi atât de departe de noi, așa cum a fost în Mexic. Ei vor fi mai aproape în Brazilia și Abu Dhabi și va fi o luptă foarte strânsă între cele două echipe ale noastre.

“În ceea ce privește relația cu Red Bull, ei încă dețin avantajul față de noi. Nu cred că sunt chiar cele trei zecimi cu care ne-au descalificat [în Mexic], dar vor fi câteva zecimi în următoarele curse.

“Ne apropiem din ce în ce mai mult, în comparație cu situația de la începutul sezonului, când uneori ne chinuiam să ieșim din Q1 sau din Q3, până la situația de acum, adică suntem la un pas de a lupta pentru prima noastră victorie. Am progresat.

Wolff: Mercedes a pierdut 8-10 luni de dezvoltare pentru a rezolva problema monopostului W13

“În Brazilia este o pistă pe care ambii noștri piloți s-au descurcat de obicei bine și este o cursă de sprint unde putem aduna mai multe puncte. Iar atunci când ai o mașină la câteva zecimi față de concurența ta, poți face ca lucrurile să se întâmple.”

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss