GP24 Media

LATEST POSTS

Wolff mai rămâne la Mercedes pentru încă 3 ani, în timp ce Ineos devine unul dintre acționarii majoritari

Vizualizări: 13458

Mercedes a anunțat că Toto Wolff va continua să fie directorul și CEO-ul echipei, pentru încă trei ani. Săgețile Argintii au declarat, de asemenea, că Wolff va putea să își aleagă un înlocuitor, în momentul în care va decide că dorește să se retragă.

Aceste vești, vin însoțite de un alt aspect – Ineos devine unul dintre cei 3 acționari majoritari (1/3 din acțiuni), alături de Daimler și Wolff. Pentru a crea posibilitatea de a avea trei acționari majoritari, Daimler își reduce investiția curentă de 60%, iar Wolff va plusa până la 30%.

Faptul că Wolff va continua să fie directorul echipei, clar reprezintă un bonus pentru Lewis Hamilton, care și-a arătat mereu admirația pentru austriac. Deși pilotul britanic nu a semnat încă un nou contract cu Mercedes, se zvonește că vom avea un răspuns clar, înainte de Crăciun.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES