Latest Posts

Wolff mai rămâne la Mercedes pentru încă 3 ani, în timp ce Ineos devine unul dintre acționarii majoritari

Vizualizări: 13812

Mercedes a anunțat că Toto Wolff va continua să fie directorul și CEO-ul echipei, pentru încă trei ani. Săgețile Argintii au declarat, de asemenea, că Wolff va putea să își aleagă un înlocuitor, în momentul în care va decide că dorește să se retragă.

Aceste vești, vin însoțite de un alt aspect – Ineos devine unul dintre cei 3 acționari majoritari (1/3 din acțiuni), alături de Daimler și Wolff. Pentru a crea posibilitatea de a avea trei acționari majoritari, Daimler își reduce investiția curentă de 60%, iar Wolff va plusa până la 30%.

Faptul că Wolff va continua să fie directorul echipei, clar reprezintă un bonus pentru Lewis Hamilton, care și-a arătat mereu admirația pentru austriac. Deși pilotul britanic nu a semnat încă un nou contract cu Mercedes, se zvonește că vom avea un răspuns clar, înainte de Crăciun.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship

Latest Posts

Don't Miss