Latest Posts

Wolff: Lewis ar fi putut de asemenea, să folosească performanța lui George în negocierea contractului

Vizualizări: 11031

Lewis Hamilton, Alex Albon și Daniil Kvyat sunt ultimii 3 piloți care nu au făcut un anunț oficial, în ceea ce privește sezonul următor. Cu toate acestea, toată lumea se așteaptă să îl vadă pe britanic pe grilă, în 2021, împreună cu Mercedes.

Toto Wolff și Lewis Hamilton au discutat deschis despre negocierile lor. Lewis a specificat la începutul anului, că dorește să se concentreze la acest sezon, înainte să își mute atenția spre contract. Acum, și-a asigurat titlul pentru 2020, însă înainte de Marele Premiu al Sakhir-ului, a testat pozitiv pentru Covid-19.

Wolff a declarat că negocierile sunt amânate până în momentul în care britanicul își revine și a adăugat că, o dată ce Lewis aduce un test negativ, se vor întâlni pe Zoom pentru a duce discuția despre contract mai departe.

Christian Horner crede că Mercedes se va folosi de performanța lui Russell, în GP-ul Sakhir-ului pentru a diminua salariul lui Hamilton. Deși Russell a livrat excepțional weekend-ul trecut, Wolff a explicat că asta nu va influența negocierile cu Hamilton: „Pentru că ar fi putut să se întâmple și invers – să fie un weekend în care George să nu aibă cea mai bună performanță și nu cred că Lewis ar fi spus: stai puțin că aș putea avea un avantaj din cauza asta.”

„Relația noastră este mai complexă decât atât. Și sunt două cazuri diferite. Lewis este alături de noi de 8 ani și am avut mereu succes împreună. El este un membru al echipei. Și am mai specificat asta și înainte de ultimul Grand Prix: niciunul dintre evenimentele de weekend-ul trecut nu vor influența sau schimba negocierile noastre. Nu ar fi corect față de el, nu ar fi corect nici față de noi.”

Lewis Hamilton a evidențiat prioritățile sale pentru sezonul următor; a fost foarte clar când a specificat că și-ar dori mai mult timp cu familia, incorporat în programul său de lucru. Ralf Schumacher, crede însă, că acesta și-ar dori de fapt, o mărire de salariu.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Toto Wolff a explicat că are un termen limită pentru a finaliza contractul – până la Crăciun. Atât Mercedes cât și Hamilton au exprimat clar că doresc să își continue colaborarea. Împreună au dominat întreaga eră și nu există un motiv logic ca să nu-și continue parteneriatul.

Mai rămâne de văzut ce vor spune termenii contractului. Perioada și salariul, în mod special. Aceste două aspecte, vor influența drastic distribuția echipei, în viitor. Cel mai probabil, Lewis va concura pentru echipă în 2021 și va lupta să obțină titlul cu numărul 8.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship

Latest Posts

Don't Miss