Latest Posts

Wolff își caută un înlocuitor

Vizualizări: 12968

Directorul echipei Mercedes, Toto Wolff, indică într-un mod ferm, faptul că ar dori să se retragă din acest rol și să își caute un înlocuitor. Acesta a afirmat la începutul anului, că ajutorul oferit celor de la Mercedes, din 2014, încoace, ar trebui să ajungă la final și că ar dori să se gândească la viitorul său.

Deocamdată se află în negocieri cu cei de la Daimler, în legătură cu un nou contract și încearcă să stabilească un set de responsabilități pe care ar putea să le aibă în echipă, anul viitor. Deși va rămâne cu echipa momentan, este clar că se gândește la felul în care poate restructura formația, astfel încât să poată pleca fără impedimente.

O dată cu intenția F1 de a avea un calendar cu 23 de etape, Wolff consideră că e momentul perfect să se gândească la cea mai bună opțiune pe termen lung pentru cei de la Mercedes:

„Adevărul este că este foarte solicitant pentru noi toți și am spus mereu că nu trebuie să ajungi de la foarte bun la bun, deoarece atunci, va prelua altcineva ștafeta și va înainta. Încă simt că pot contribui, chiar iubesc weekend-urile de cursă. Și au ajuns să îmi placă chiar mai mult, după lockdown. Trebuie doar să mă gândesc cum aș vrea să structurez echipa pe mai departe.”

„Am știut cum să distribuim bine responsabilitățile, în timp ce am păstrat oamenii cu experiență în companie, dar am dat șansa și tinerelor talente să se ridice la suprafață. Asta e ceva ce găsesc foarte interesant și la care aspir pentru următorii ani. M-ar face mândru să văd un director de echipă care vine, îmi preia postul și se descurcă mai bine decât mine. Deci ăsta este un proiect pe care îl am în vedere.”

„Daimler mi-a oferit mie puterea decizională. Dar în ceea ce mă privește, înainte de a trece la un alt rol, trebuie să fiu sigur că altcineva va fi capabil să ducă 23 de curse, iar eu să pot privii de pe margine.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Mă gândesc de ceva timp, la cum vreau să procedez, dar nu am ajuns încă la o concluzie. Deci nu pot să mă pronunț, deocamdată. Nu știu dacă voi mai rămâne un an, doi sau trei. Partea principală nu depinde doar de mine. Atât timp cât mă bucură competițiile, simt că pot contribui la succesul echipei.”

„Dar deși mă bucur de competiții, trebuie să mă asigur că va exista o tranziție în viitor, cu toate acestea, nu am identificat încă o persoană care să îmi poată lua locul”, a concluzionat Wolff.

Sursa: motorsport.com
Photocredit: essentiallysports.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

motorsport.com

Latest Posts

Don't Miss