More

  Latest Posts

  Wolff: Echipa nu se poate lăsa „dusă de val” din cauza performanței lui Russell din GP-ul Sakhir-ului

  Șeful Mercedes, Toto Wolff, și-a avertizat echipa să nu se lase „dusă de val”, după performanța spectaculoasă oferită de George Russell în Marele Premiu al Sakhir-ului, care a avut loc, weekend-ul trecut.

  După cursa fantastică făcută de Russell, în care a ratat victoria din cauza unei greșeli comise la schimbarea pneurilor, fanii au sugerat că poate cei de la Mercedes, se gândesc să îl înlocuiască pe Valtteri Bottas cu tânărul britanic, sau cine știe, chiar pe Hamilton.

  Wolff spune că Lewis Hamilton rămâne reperul pentru ei și a evidențiat contribuția acestuia în ceea ce este echipa astăzi și în realizarea monopostului, începând din 2013: „Consider că Lewis câștigă atât de des și are atâtea titluri, pentru că este cel mai bun pilot, în cel mai bun monopost, la ora actuală.”

  „Noi încercăm să rămânem destul de modești, pentru că nu este 100% sigur că îi oferim mereu cel mai bun monopost. De asta avem o influență pozitivă asupra succesului său, când monopostul merge bine și negativă, în celălalt caz. Deci niciodată un pilot nu va face diferența singur și niciodată doar monopostul, este o combinație între cei doi factori.”

  „Lewis este reperul, el este cel mai bun pilot de pe grilă. A dovedit de nenumărate ori, prin toate recordurile sale. Așa că noi nu trebuie să ne lăsăm duși de val acum, după performanța fenomenală a unui copil nou, care va avea cândva, un viitor strălucit în F1. Tot Lewis este reperul.”

  „Când am spus că nu mă aștept la mai mult de top 5, din partea lui George, am vrut să elimin presiunea pusă pe el. Pentru că, adevărul este că el nu se află în lupta pentru un titlu. Echipa noastră a triumfat deja, așadar, asta a fost o ocazie ca să învețe, să lucreze într-un mediu nou și să fie puțin mai solicitat. Cred că a fost enorm de multă presiune pe el vineri, așa că am simțit nevoia să mai luăm puțin din ea. Cred că ni s-a confirmat în timpul cursei potențialul său.”

  „Lewis și George reprezintă două cazuri diferite. Lewis este cu noi de 8 ani și am avut parte de mult succes împreună. Este un membru al echipei. Și am mai spus și înainte, evenimentele de weekend-ul trecut, nu vor influența negocierile. Nu ar fi corect”, a declarat Wolff.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss