Latest Posts

Wolff: Echipa nu se poate lăsa „dusă de val” din cauza performanței lui Russell din GP-ul Sakhir-ului

Vizualizări: 10642

Șeful Mercedes, Toto Wolff, și-a avertizat echipa să nu se lase „dusă de val”, după performanța spectaculoasă oferită de George Russell în Marele Premiu al Sakhir-ului, care a avut loc, weekend-ul trecut.

După cursa fantastică făcută de Russell, în care a ratat victoria din cauza unei greșeli comise la schimbarea pneurilor, fanii au sugerat că poate cei de la Mercedes, se gândesc să îl înlocuiască pe Valtteri Bottas cu tânărul britanic, sau cine știe, chiar pe Hamilton.

Wolff spune că Lewis Hamilton rămâne reperul pentru ei și a evidențiat contribuția acestuia în ceea ce este echipa astăzi și în realizarea monopostului, începând din 2013: „Consider că Lewis câștigă atât de des și are atâtea titluri, pentru că este cel mai bun pilot, în cel mai bun monopost, la ora actuală.”

„Noi încercăm să rămânem destul de modești, pentru că nu este 100% sigur că îi oferim mereu cel mai bun monopost. De asta avem o influență pozitivă asupra succesului său, când monopostul merge bine și negativă, în celălalt caz. Deci niciodată un pilot nu va face diferența singur și niciodată doar monopostul, este o combinație între cei doi factori.”

„Lewis este reperul, el este cel mai bun pilot de pe grilă. A dovedit de nenumărate ori, prin toate recordurile sale. Așa că noi nu trebuie să ne lăsăm duși de val acum, după performanța fenomenală a unui copil nou, care va avea cândva, un viitor strălucit în F1. Tot Lewis este reperul.”

„Când am spus că nu mă aștept la mai mult de top 5, din partea lui George, am vrut să elimin presiunea pusă pe el. Pentru că, adevărul este că el nu se află în lupta pentru un titlu. Echipa noastră a triumfat deja, așadar, asta a fost o ocazie ca să învețe, să lucreze într-un mediu nou și să fie puțin mai solicitat. Cred că a fost enorm de multă presiune pe el vineri, așa că am simțit nevoia să mai luăm puțin din ea. Cred că ni s-a confirmat în timpul cursei potențialul său.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Lewis și George reprezintă două cazuri diferite. Lewis este cu noi de 8 ani și am avut parte de mult succes împreună. Este un membru al echipei. Și am mai spus și înainte, evenimentele de weekend-ul trecut, nu vor influența negocierile. Nu ar fi corect”, a declarat Wolff.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship

Latest Posts

Don't Miss